Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

23 Mar Top Stiri

Datoria externa, in crestere

Datoria externa pe termen mediu si lung a Romaniei s-a majorat in numai cinci luni cu 1,3 miliarde de dolari. Potrivit datelor furnizate de Banca Nationala, la sfarsitul lunii mai, nivelul de indatorare al tarii noastre era de 13,01 miliarde de dolari, ceea ce reprezinta o crestere de 11,2% fata de luna decembrie a anului trecut. Datoria publica reprezinta 67,3% din total, respectiv 8,75 miliarde de dolari, diferenta de 4,26 de miliarde de dolari fiind trecuta in sarcina datoriei private. Un deficit important a inregistrat, de asemenea, si contul curent al balantei de plati, care era, la 31 mai a.c., de 665 milioane de dolari. Acesta s-a redus, totusi, la aproape jumatate comparativ cu sfarsitul anului trecut, cand a fost de 1,14 miliarde de dolari.

Gradul de acoperire a rezervei valutare a crescut, in schimb, in aceeasi perioada, de la 3,9 luni de import la 4,6 luni.

Acesta se calculeaza ca raport intre rezerva valutara si importul mediu de bunuri si servicii in perioada respectiva. (M. Guta)

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro