Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

24 Apr Top Stiri

APAPS acuza "conducerea ilegala" de la AMEP Tecuci

Arpad Dobre

Ministrul privatizarii, Ovidiu Musetescu, acuza actuala conducere a producatorului de ambalaje AMEP Tecuci ca este ilegal instalata si ca tine proprietarii de drept in afara societatii, "in mod fraudulos", incalcand astfel o serie de legi. Actionarul majoritar al AMEP este firma poloneza Pol Am Pack, care detine 92,47% din actiuni, dar careia i-a fost suspendat dreptul de vot de catre conducerea intreprinderii. Aceasta acuza firma poloneza ca a supraevaluat valoarea utilajelor pentru efectuarea unei majorari de capital si ca nu a facut investitiile promise, in valoare de 360.000 dolari. In cardasie cu unele notabilitati locale, directorii AMEP ii impiedica pe proprietari, de peste un an, sa intre in societate.

"Rebeliune sindicala"

Ministrul Musetescu afirma ca la AMEP Tecuci are loc "o rebeliune sindicala, sprijinita din umbra de interesele obscure ale unor actionari minoritari, cu ajutorul actualei conduceri a societatii". Seful APAPS a subliniat ca nu trebuie creata imaginea ca in Romania, proprietarii legali sunt alungati din fabrici "dupa bunul plac al unor sindicalisti, al unor actionari cu 3% sau al unor directori care le fac jocul". El a aratat ca Guvernul e cu ochii pe AMEP si ca vor fi intreprinse toate demersurile, inclusiv pe langa instantele de judecata, pentru a readuce legalitatea in societate si pe proprietarul de drept la conducerea ei.

Rezolvarea, in instanta

Presedintele APAPS spune ca utilajele societatii, despre care se spune ca ar fi fost supraevaluate, au fost "cu seninatate gajate la banci pentru obtinerea unor imprumuturi, de catre actuala conducere a societatii" " Ceea ce este rau pentru privatizare, este bun pentru gajat la banci si pentru facut datorii in numele unor actionari cu 3%", a adaugat Musetescu. APAPS a inaintat o plangere penala la Parchetul General, iar ministrul privatizarii a promis ca va urmari personal desfasurarea anchetei.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro