Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

24 Apr Top Stiri

SNR lanseaza ofensiva pentru piata de telefonie fixa

Societatea Nationala de Radiocomunicatii (SNR) cauta parteneri puternici din domeniul telecomunicatiilor, cu care sa se asocieze in vederea atacarii pietei de telefonie fixa, incepand de anul viitor, cand aceasta va fi liberalizata. "Inca din 2001, am demarat un plan serios de investitii, pentru a ne extinde cat mai mult pe aceasta piata", a declarat presedintele SNR, Gabriel Grecu. Societatea incearca sa devina cat mai atractiva si in perspectiva viitoarei privatizari. SNR si-a dezvoltat reteaua de radiorelee digitale, care in septembrie va fi de 2.150 km lungime.

"Infrastructura ne va permite sa abordam cu succes piata de convorbiri interurbane si internationale", a declarat Grecu. Aceste servicii vor fi disponibile prin intermediul unor cartele pre-platite, care in functie de valoare, vor avea inclus un numar de minute de convorbiri. Grecu a declarat ca tarifele SNR la convorbirile internationale vor fi cu 30% mai mici decat tarifele actuale practicate actualmente de Romtelecom. Acest lucru depinde insa de tarifele de interconectare, stabilite de Romtelecom. "Daca aceste tarife vor fi prohibitive, ceilalti operatori nu vor putea ieftini convorbirile", a spus presedintrele SNR. El a subliniat ca aceasta va fi principala problema a celor care vor intra pe piata proaspat liberalizata. SNR a demarat din luna mai negocieri cu Romtelecom pentru stabilirea conditiilor de interconectare a retelelor, dar pana acum nu s-a ajuns la un rezultat.

"Vom relua negocierile in septembrie si sper ca pana la sfarsitul anului vom rezolva aceasta problema", a adaugat oficialul SNR. In opinia sa, "ar fi bine daca Autoritatea Nationala pentru Reglementarea Comunicatiilor ar elabora o grila de tarife de interconectare". (C.S.)

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro