Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

24 Apr Top Stiri

Israelienii vor sa investeasca in infrastructura romaneasca

Ministrul lucrarilor publice, transporturilor si locuintei, Miron Mitrea, s-a intalnit, ieri, cu ministrul israelian al transporturilor, Ephraim Sneh, pentru a analiza posibilitatile de colaborare la realizarea unor proiecte care vizeaza dezvoltarea infrastructurii rutiere si feroviare din Romania.

"Scopul acestei intalniri este, pe de o parte, de a aduce in Romania antreprenori si investitori israelieni, in vederea participarii la programe de dezvoltare a infrastructurii, iar, pe de alta parte, de a incuraja antreprenorii romani sa participe la licitatiile organizate in Israel", a spus Mitrea. Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va prezenta delegatiei israeliene mai multe proiecte care vizeaza dezvoltarea sistemului de credit ipotecar. "Speram sa atragem cateva firme israeliene pentru a investi in acest domeniu", a spus Cornel Popescu, directorul general al ANL.

"Sper ca activitatea companiilor israeliene sa se extinda in Romania, ca urmare a acestor intalniri. De asemenea, invit firmele romanesti sa se implice in dezvoltarea proiectelor de infrastructura rutiera si feroviara, pe care le derulam in Israel", a spus Sneh. (Mediafax)

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro