Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

23 Mar Top Stiri

Strainii pot recupera TVA

Restituirea Taxei pe Valoarea Adaugata (TVA) catre cetatenii straini care scot din tara bunuri cumparate in Romania poate fi efectuata daca marfurile respective sunt scoase din tara prin birourile vamale din aeroporturile internationale.

O alta conditie este aceea ca intre data achizitiei si data scoaterii din tara a bunurilor sa nu treaca o perioada mai mare de 90 de zile.

Solicitantii trebuie sa depuna cererile de restituire a TVA in cel mult 90 de zile de la data expedierii bunurilor in strainatate. In plus, dreptul de restituire a TVA este limitat la bunurile achizitionate din acelasi magazin si a caror valoare este, conform facturii fiscale, de peste patru milioane de lei, inclusiv TVA. (A.D.)

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro