Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

23 Mar Top Stiri

Evolutie buna a Bursei de Valori

Marius Guta

Principala caracteristica a saptamanii bursiere trecute o reprezinta cresterea numarului si volumului tranzactiilor efectuate. Astfel, valoarea medie zilnica a tranzactiilor efectuate la Bursa de Valori in perioada 16-22 august a fost de 20,6 miliarde lei, cu 5,9 miliarde lei mai mult decat in perioada anterioara. Aceasta evolutie a avut o influenta pozitiva si asupra indicilor bursieri. Indicele BET-FI, care monitorizeaza exclusiv evolutia celor cinci SIF-uri, a crescut cu 4,8%.

De asemenea, indicele compozit BET-C a crescut cu 2,3%, iar indicele BET, care monitorizeaza evolutia primelor 10 actiuni, a crescut cu 2,2%.

Dintre emitentii listati la BVB, cea mai buna evolutie a inregistrat-o Excelent Bucuresti (EXC). Pretul de tranzactionare a actiunilor EXC a crescut de la 2.450 lei/actiune la 3.300 lei/actiune, ceea ce reprezinta un salt de 34,7%. Cresteri semnificative au mai inregistrat Oltchim Rm. Valcea (OLT) - 11,84% si Antibiotice Iasi (ATB) - 17,76%. De asemenea, desi nu a rupt gura targului, merita mentionata si cresterea de 3% a actiunilor BRD. Evolutii negative au inregistrat Hitrom Vaslui - HTR (-13,4%), Chimopar - CPR (-10%) si Zimtub - ZIM (-6%).

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro