Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

20 Mar Top Stiri

BCR ia startul privatizarii

Astazi este ultima zi in care mai pot fi depuse scrisorile de intentie pentru cumpararea Bancii Comerciale Romane (BCR). Termenele calendarului de privatizare a BCR includ, de asemenea, data de notificare a investitorilor selectati - 12 septembrie, si data de depunere a ofertelor finale - 31 octombrie 2002. Autoritatile romane au convenit cu reprezentantii Fondului Monetar International si ai Bancii Mondiale prelungirea de la doua la patru luni a intervalului de timp prevazut pentru negocierea contractului de vanzare-cumparare cu investitorul strategic.

Ministrul finantelor, Mihai Tanasescu, a declarat ca perioada de privatizare a Bancii Comerciale Romane a fost prelungita, deoarece timpul necesar pentru elaborarea strategiei de privatizare nu era suficient.

Strategia de privatizare a BCR a fost stabilita prin HG 1017/2001. De cumpararea BCR s-au aratat interesate, deja, cateva banci, printre care ING Bank Olanda, HypoVereinsbank (HVB) din Germania, precum si banca ungara OTP. (M. Guta)

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro