Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

23 Mar Top Stiri

Credit japonez pentru CET Paroseni

Arpad Dobre

Reprezentantii Ministerului Industriei si Resurselor (MIR) au semnat ieri la Tokyo, cu Banca Japoneza pentru Cooperare Internationala si filiala japoneza a BNP Paribas, un acord de imprumut in valoare de 124 de milioane de dolari, pentru modernizarea grupului patru al centralei termoelectrice (CET) Paroseni din Valea Jiului.

Banca japoneza va acorda societatii Termoelectrica, subcontractanta a imprumutului si gestionarul acestor fonduri, un imprumut in valoare de 93 de milioane de dolari, iar BNP Paribas va contribui cu 31 de milioane de dolari.

Potrivit MIR, a mai fost facuta si o oferta suplimentara, de 40 milioane de dolari, principalul beneficiar fiind Transelectrica. Reabilitarea CET Paroseni este inclusa in strategia de dezvoltare socio-economica a Vaii Jiului, aprobata de Guvern in luna iunie a acestui an. Lucrarile de modernizare a grupului 4, de 150 de MW, de la CET Paroseni, vor fi coordonate de corporatia japoneza Itochu, in colaborare cu firmele Toshiba si Hitachi din Japonia.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro