Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

05 Jul Top Stiri

Privatizarea RomTelecom se decide luna viitoare

Compania Schroder Salomon Smith Barney, consultantul desemnat pentru privatizarea RomTelecom, a finalizat raportul preliminar privind scoaterea la vanzare a inca 35% din actiunile companiei, a declarat, ieri, ministrul comunicatiilor, Dan Nica. "Am solicitat consultantului sa clarifice unele aspecte prezentate in raport, urmand ca documentul sa fie prezentat in doua saptamani Guvernului, care va stabili modalitatea de continuare a procesului de privatizare", a spus Nica.

Cel mai important dintre aspectele care ar trebui lamurite este chiar contractul de privatizare, care, de fapt, nu exista. In arhivele Ministerului Comunicatiilor se afla doar o hartie fara valoare de document juridic, care nu are nici numar si nici data de inregistrare. Dan Nica a mai afirmat ca raportul prezinta mai multe variante de privatizare, cum ar fi emiterea de noi actiuni si vanzarea lor pe piata de capital sau majorarea capitalului social. Se intentioneaza, de asemenea, cotarea RomTelecom la Bursa de Valori Bucuresti.

Referindu-se la o posibila intalnire cu directorii executivi ai OTE, ministrul comunicatiilor a afirmat ca nu a primit nici o solicitare oficiala in acest sens. (C.S., M.G.)

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro