Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

11 Aug Top Stiri

"Angajatii Agentiei Domeniilor Statului primesc mita"

Ilinca Teodoriu

Agentia Domeniilor Statului (ADS) va analiza sesizarile privind luarea de mita in randul angajatilor din teritoriu si modul in care sunt facute retrocedarile de terenuri catre solicitanti, a declarat directorul ADS, Corneliu Popa.

El a adaugat ca, pentru ca nu si-au platit datoriile catre stat, ADS a reziliat, incepand cu luna iulie, 27 de contracte de privatizare pentru foste IAS. Valoarea totala a redeventelor pe care ADS o are de recuperat de la firmele ce au administrat fostele IAS, pentru care s-au desfacut contractele, este de peste 114 miliarde lei.

"Majoritatea celor care nu si-au platit datoriile au fost actionati deja in instanta. Astfel, vom recupera toti banii de la societatile cu care am reziliat contractele", a declarat Corneliu Popa.

Pe langa cele 114 miliarde, ADS mai are de recuperat peste 500 miliarde de lei, ce reprezinta totalul redeventelor aferente anilor 2000 si 2001. "Pentru unele dintre societatile care figureaza restante la plata redeventei a fost deschisa actiune in instanta. In cazul celor care nu-si pot achita datoria, vor fi vandute activele si suma obtinuta va fi distribuita creditorilor, prioritar fiind bugetul de stat", a adaugat directorul ADS.

Referitor la totalul redeventelor pentru anul in curs, Popa a precizat ca ADS are de incasat 320 de miliarde pana la 30 septembrie, platile efectuate pana in prezent reprezentand 87% din aceasta suma.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro