Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

16 Jul Top Stiri

Romanii au economisit in august 37 milioane de dolari

Luna august a fost una foarte productiva pentru romani, depunerile in valuta ale persoanelor fizice fiind de 37 de milioane de dolari. Potrivit unui comunicat al Bancii Nationale a Romaniei, la sfarsitul lunii august, depunerile bancare ale populatiei, exprimate in dolari, erau de 1,876 miliarde dolari, cu 2% mai mari fata de luna anterioara. Aceasta face ca valoarea totala a valutei aflate in banci (populatie si agenti economici) sa fie de 3,8 miliarde dolari. A scazut, in schimb, cu 0,7%, valoarea titlurilor de stat detinute de sectorul bancar, acestea ajungand la nivelul de 463 miliarde lei.

Toate aceste evolutii au avut efect si asupra masei monetare, care a fost, la 31 august, de 314.850 miliarde lei, in crestere nominala cu 3,7% fata de luna anterioara.

La aceasta majorare a contribuit, in special, cresterea cu 3,9% a componentei "valute convertibile", datorata cumpararilor nete de valuta ale bancii centrale si cresterii fondurilor in valuta ale statului. (M. Guta)

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro