Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

16 Jul Top Stiri

Hyundai patrunde in topul primilor 10 importatori din Romania

Carmen Neacsu

- Automobilele Hyundai au castigat lupta cu concurenta pe piata asiatica si chiar in Statele Unite. Cum stau lucrurile in Romania?

- Hyundai este prezent in Romania din 1994. Normal, ca la inceput, totul a fost mai ezitant, vanzarile s-au situat intre 100 si 200 de bucati pe an. Cu toate acestea, in ultimii doi ani, s-au inregistrat progrese remarcabile, ajungand ca, in momentul de fata, Hyundai sa inregistreze vanzari de 750 de unitati, in primele noua luni ale anului. Aceasta ne permite sa preconizam pentru acest an vanzari de 900-950 de unitati.

- Care sunt atuurile automobilelor Hyundai, fata de cele ale competitorilor?

- Pe langa pretul accesibil, unul dintre atuurile Hyundai este si gama foarte larga de modele. In acest moment, comercializam 13 modele. Intre acestea se remarca Hyundai Accent, care se adreseaza clasei de mijloc, in diferite motorizari, Santa Fe, lider de piata la clasa sa si, mai nou, Terracan.

- Care este strategia Hyundai de atragere si fidelizare a clientilor?

- Un mare impediment il reprezinta in acest moment taxele vamale. Din acest an, importurile de automobile din statele Uniunii Europene beneficiaza de taxe vamale zero. In schimb, pentru importurile din Coreea de Sud, Japonia si alte state noneuropene, se platesc taxe vamale de 30%. Pornind de la aceasta realitate, am incheiat o serie de contracte in sistem leasing. Unul dintre programele noastre, orientate spre client, se numeste chiar asa: "customer satisfaction". Va dau un exemplu, avem service in toata tara, direct fiind cel de la Bucuresti, care functioneaza la standardele omologate Hyundai. Va asigur ca in doi ani, de cand se vinde pe piata romaneasca modelul Santa Fe, nu s-a intors nimeni la service cu probleme majore. Toate masinile marca Hyundai pe care le comercializam beneficiaza de trei ani garantie sau 100.000 de kilometri.

- Care sunt ultimele noutati pe care Hyundai le ofera clientilor in aceasta toamna?

- Maine, la ora 17.30, inauguram in Bucuresti noul Complex Hyundai. Este o investitie de aproape trei milioane de dolari, realizata la standarde internationale. De altfel, la constructia si amenajarea acestui nou complex s-a lucrat un an intreg. Complexul are o suprafata de 11.000 de metri patrati, din care peste 3.500 de metri sunt rezervati corpului principal de cladiri. Complexul dispune de un show-room de peste 400 de metri patrati, precum si de un service in care vor functiona ateliere de mecanica electrica, tinichigerie si vopsitorie, toate echipate la cele mai inalte standarde. De asemenea, va fi disponibila si o linie de inspectie tehnica periodica, servicii de care pot beneficia toti posesorii de autoturisme, indiferent de marca.

- Prezenta de marca a Hyundai pe plan international impune lansarea de modele noi. Ce surprize pregatiti pentru fanii Hyundai din Romania?

- Chiar maine, la lansarea oficiala a noului Complex Hyundai din Bulevardul Expozitiei nr. 2, va fi prezentat in avanpremiera noul model lansat de Hyundai la Salonul de la Geneva. Lansarea oficiala in Romania a modelului Getz, o masina de un litraj mai mic, va avea loc insa in 2003.

- Ce strategii de marketing veti aborda in perioada urmatoare?

- Pe langa faptul ca masinile Hyundai sunt foarte fiabile si dispun de o gama larga de modele, care se adreseaza tuturor claselor sociale, preturile accesibile si sistemul dezvoltat de achizitionare in sistem leasing, dezvoltam in ultimii doi ani o politica de marketing mult mai agresiva. Amintesc acum doar de prezenta Hyundai in campanii alaturi de Tuborg sau de vanzarile de flote catre diverse societati locale si multinationale. Ne-am implicat si in activitatea sportiva, avem o echipa de raliuri, amintesc aici de colaborarea noastra cu Mihai Leu, competitor de marca la Campionatul National de Raliuri, pe o masiva Hyundai Accent WRC.

- Care este tendinta pietei auto autohtone?

- In general, piata auto a inregistrat o crestere anuala de aproximativ 20%. Hyundai vizeaza o crestere a volumului de vanzari de 43% in 2003, respectiv la 1.300-1.400 de unitati. Aceste cifre ne vor plasa in topul primilor 10 importatori din Romania.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro