Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

11 Aug Top Stiri

Mobilier romanesc la standarde internationale

Arpad Dobre

Ovo Design a subscris programului "Fabricat in Romania"

"Experienta si profesionalismul ne dau incredere ca putem produce si vinde in Romania mobilier la standarde internationale. Tin sa subliniez ca subscriem programului "Fabricat in Romania"", ne-a declarat, ieri, Mihai Cinca, art design manager al companiei romano-canadiene Ovo Design.

Aceasta firma, cu o experienta de zeci de ani pe piata internationala si de 11 ani pe piata romaneasca, are ca obiect principal de activitate fabricarea de mobila moderna, clasica si de avangarda din lemn masiv, precum si din furnire exotice finisate in rasini poliesterice.

Ovo Design imbina utilul cu esteticul, realizand atat dormitoare, biblioteci, canapele, fotolii la care liniile clasice se imbina armonios cu formele de avangarda, cat si bucatarii, mobilier pentru receptii de hoteluri, pentru birouri, sali de conferinte, restaurante, baruri.

"O camera de hotel sau un ambient hotelier trebuie sa fie ca si o casa: clientului trebuie sa-i dai intimitatea pe care o are acasa sau pe care nu o are nici acasa, dar pe care si-o doreste", ne-a spus Mihai Cinca. El a precizat ca dotarea unui hotel incepe, practic, chiar de la usa de intrare, urmand apoi receptia, holurile de acces, camerele, restaurantul, barul, un exemplu elocvent fiind Hotelul Mamaia. "Am dotat acest hotel punand mult suflet si pricepere si pot afirma cu certitudine ca arata superb", a apreciat Mihai Cinca. El a spus ca Ovo Design produce si in functie de trendul economiei si poate face fata la orice comanda ferma, fie ca este vorba de mobilier pentru o vila sau pentru un hotel, banca ori institutie.

Firma Ovo Design isi desfasoara activitatile in comuna Chitila, pe o suprafata de 170.000 metri patrati, si proiecteaza si produce mobilier de nivel mondial, cu forme ce vor impune o noua viziune, data de experienta specialistilor sai in domeniu.

Prestigiu prin profesionalism

Ca urmare a designului de exceptie si a finisajelor de o rara acuratete si migala, Ovo Design si-a inscris printre clientii sai institutii de prestigiu, dotand cu mobilier peste 100 de sucursale de banci, zeci de hoteluri, de institutii si sedii de societati, ambasade, Aeroportul Otopeni. De asemenea, a furnizat mobila, accesorii si decoruri specifice pentru iahturi, vase de croaziera, studiouri TV, case, vile, apartamente, atat pentru piata interna, cat si pentru cea externa. Conceptul Ovo Design este realizat cu asistenta permanenta a unui grup de specialisti nord-americani, care vin cu o experienta internationala de circa 30 de ani in design, fabricatie, tehnologie si dezvoltare. Complexitatea productiei companiei OVO Design angreneaza 1.200 de specialisti , dintre care peste 80 sunt implicati in domeniul de cercetare, dezvoltare si creatie. Cu suportul tehnic al specialistilor nord-americani, OVO Design a reusit sa formeze un mecanism complex, avand in echipa personal pregatit, de la tamplari si sculptori, pana la specialisti care opereaza cu roboti industriali sofisticati si tehnologii ultramoderne in finisaje, toate acestea tintind spre obiectivul principal al companiei, care este satisfactia deplina a clientului, obtinerea de catre acesta a un proiect sigur si garantat de succes. Ovo Design se face remarcata si de publicul larg, prin participarea la editia din acest an a expozitiei "Romhotel", desfasurata in prezent la complexul expozitional Romexpo din Bucuresti, pavilionul 15, standul 15, unde pot fi admirate produsele firmei, respectiv atat mobilier de birou, pentru baruri si restaurante, cat si sufragerii, dormitoare, cu amprenta marcii care creeaza distinctia: Ovo Design.

Mobila si rafinament

Gama de produse a Ovo Design este deosebit de variata, incepand de la compozitiile clasice, cu finisaje natur, din diferite tipuri de furnire sau din lemn masiv, continuand cu cele moderne si pana la cele de exceptie, de avangarda, cu finisaje neobisnuite, pentru satisfacerea celor mai variate si mai rafinate gusturi.

In vederea unei amenajari interioare complete si unitare, pe langa piesele de mobilier, Ovo Design pune la dispozitia clientilor obiecte de arta decorativa si accesorii, respectiv perdele, draperii, sisteme de iluminat de cea mai buna calitate.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro