Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

05 Jul Top Stiri

Dolarul va trece de 34.000 de lei de Craciun

Marius Guta

Evolutia cursului de schimb din ultima saptamana a fost una relativ linistita, fara cresteri sau urcari spectaculoase. Pe ansamblu, dolarul a fost surclasat de euro, moneda unica europeana inregistrand o crestere de 252 de unitati, fata de numai 94 de unitati cat reprezinta cresterea obtinuta in perioada mentionata de catre moneda americana. In aceeasi perioada, piata valutara a inregistrat excedent, fata de perioada anterioara, cand s-a consemnat deficit. Volumul mediu zilnic al tranzactiilor a depasit 150 milioane de dolari, Banca Nationala fiind in pozitia de cumparator net. Piata valutara a inregistrat un excedent de cateva zeci de milioane de dolari. Trebuie mentionata, de asemenea, deprecierea dobanzii la depozitele nou-constituite. A crescut, in schimb, volumul mediu al tranzactiilor interbancare.

Deprecierea lenta sau, in unele perioade, chiar aprecierea cursului de schimb, a influentat si evolutiile, si cotatiile de pe piata futures. Astfel, la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BFMS), dolarul a depasit cotatia de 34.000 de lei pentru contractele cu scadenta in preajma Craciunului.

Astfel, pentru data de 24 decembrie, dolarul a fost cotat la 34.200 de lei. Totusi, unii analisti ai pietei monetare si de capital apreciaza ca, pana la sfarsitul anului, dolarul nu va trece de 34.000 de lei. Ca urmare, cei care au mizat pe depasirea acestui nivel al cursului de schimb vor pierde.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro