Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

16 Jul Top Stiri

Dolarul continua sa domine piata valutara romaneasca

Marius Guta

Luna care tocmai s-a incheiat a readus in actualitate o tema care, in ultima vreme, parea lipsita de orice suport: cresterea dolarului.

Astfel, in perioada 1-31 octombrie, moneda americana a castigat 499 de unitati in fata leului.

De asemenea, dolarul a inregistrat si o victorie,destul de importanta pentru cei care inca mizeaza pe moneda americana, in fata euro.

Moneda unica europeana a crescut cu doar 399 de lei fata de cotatia de la inceputul lunii, ceea ce, coroborat cu evolutia dolarului, indica o crestere in termeni reali a monedei americane de 100 de unitati. Ultima zi de tranzactionare a adus si cel mai ridicat curs al dolarului, acesta fiind cotat la 33.524 lei.

Crestere constanta si fluctuatii mari

Comparand evolutia din ultimele 31 de zile a celor doua monede, se poate observa ca dolarul a avut o crestere relativ constanta, cu mici pierderi de viteza. In schimb, euro a inregistrat fluctuatii de curs foarte mari. Astfel, daca la data de 1 octombrie, euro era cotat la aproape 32.700 de lei, dupa numai o saptamana moneda unica europeana pierduse deja 350 de unitati.

Acest fapt nu a constituit, insa, o problema, pentru ca in numai doua sedinte de tranzactionare interbancara euro a recastigat tot ce pierduse si, in plus, a mai castigat aproape 200 de lei.

Totusi, elementul cel mai important legat de euro il reprezinta trecerea, pentru a doua oara in acest an, a pragului de 33.000 de lei.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro