Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

05 Aug Top Stiri

Prospera, de la Asigurarea Romaneasca-Asirom

Un viitor prosper trebuie asigurat inca din timpul vietii active. Asigurarea de pensie suplimentara cu acumulare de capital si reevaluare, ASIROM PROSPERA, este o investitie in viitor si in siguranta financiara a celor dragi. Suma minima pentru contractarea acestei asigurari este 1 milion de lei. In functie de valoarea primelor de asigurare, care nu trebuie sa reprezinte un efort financiar, ASIROM va calcula suma optima pe care doritorul o poate asigura. PROSPERA ofera mai multe optiuni pentru beneficiar. Din momentul expirarii duratei de plata a primelor, asiguratul poate primi o pensie lunara viagera, pentru el sau pentru un parinte de varsta inaintata. De asemenea, sotia si copiii pot beneficia de o pensie lunara pe o perioada determinata (intre 4 si 30 de ani). ASIROM PROSPERA ofera si optiunea incasarii dintr-odata a unei parti din capitalul asigurat, urmand ca diferenta sa fie primita sub forma unei pensii viagere sau pe timp limitat. Pentru achizitionarea unor bunuri de folosinta indelungata, asiguratul sau urmasii sai pot opta pentru primirea intregului capital dintr-odata. In cazuri de deces sau invaliditate permanenta, asiguratul poate solicita suplimentarea contractului de baza.

Primele de asigurare pot fi platite trimestrial, semestrial sau anual, iar excedentul realizat din fructificarea fondului de asigurare va fi adaugat, in proportie de 90%, la capitalul anterior. In vederea cresterii valorii capitalului acumulat, asiguratul poate solicita indexarea primelor de asigurare. Astfel, excedentul va fi platit la expirarea asigurarii sau la inceputul termenului de plata a pensiei.

ASIROM PROSPERA ofera protectie oriunde in lume, in orice moment, pentru orice persoana cu varsta cuprinsa intre 16 si 60 de ani care incheie un contract si isi plateste primele de asigurare prin unitatile ASIROM, prin virament bancar sau mandat postal. Primele de asigurare se stabilesc diferentiat in functie de varsta, de durata de plata, de suma asigurata solicitata sau de sex(o perioada de la 5 pana la 46 de ani pentru femei si de la 5 pana la 49 de ani pentru barbati).

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro