Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

16 Jul Top Stiri

Hotelurile vor afisa tarifele de cazare in lei si euro

Stefan Etves

Lantul hotelier spaniol RIU si Hotelul Riviera din Mamaia au semnat un contract de management in valoare de doua milioane euro, a anuntat, ieri, ministrul turismului, Dan Matei Agathon. "Pentru derularea colaborarii, este nevoie ca Hotelul Riviera sa fie adus la standardele tour-operatorului spaniol. Lucrarile de modernizare vizeaza recompartimentarea hotelului, a restaurantului, inlocuirea mobilierului din camere, introducerea aerului conditionat si refacerea piscinei" a spus Agathon.

La randul sau, Anghel Penciu, secretar de stat in Ministerul Turismului, a anuntat ca incepand cu 1 ianuarie 2003, hotelurile din Romania vor fi obligate sa afiseze tarifele de cazare in lei si euro, in caz contrar acestea riscand sa fie sanctionate. "Hotelierii incearca sa dolarizeze turismul romanesc si afiseaza tarifele in dolari. Atata timp cat numarul turistilor americani este mai mic decat cel al turistilor romani si europeni, tarifele trebuie afisate in lei, si, pentru curiosi, in euro", a afirmat Agathon.

Tot ieri, Ministerul Turismului, in colaborare cu Institutul National de Statistica, a lansat a doua editie a Ghidului Hotelurilor din Romania. "Cine nu este in acest ghid, nu exista", a spus Agathon.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro