Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

16 Jul Top Stiri

RCA, mai scumpa cu 35%

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va majora cu cel mult 35% primele pentru asigurarile auto obligatorii aferente anului 2003, a declarat presedintele comisiei, Nicolae Crisan, citat de Mediafax. "Comisia nu a decis inca nivelul la care se va face majorarea primelor pentru asigurarile auto obligatorii, dar din datele analizate am ajuns la concluzia ca nu este necesara o crestere mai mare de 35%", a spus Crisan.

In acelasi timp, CSA are in vedere dublarea limitelor maxime de raspundere in cazul asigurarilor auto obligatorii, a mai aratat presedintele institutiei.

Pentru asigurarile auto obligatorii aferente anului 2002, limitele maxime de raspundere au fost de 400 milioane lei pentru daunele materiale si 500 milioane lei pentru daunele corporale.

Pentru a fi autorizata sa practice asigurarile auto obligatorii, o societate de asigurari trebuie sa fi vandut timp de trei ani consecutiv asigurari auto Casco si sa detina un capital social de cel putin 14 miliarde lei. De la 30 aprilie 2003, acest nivel se va majora pana la 30 miliarde lei. Potrivit lui Nicolae Crisan, CSA are in vedere o selectie mult mai riguroasa a companiilor care vor fi autorizate sa practice asigurarile obligatorii auto, prin introducerea unor noi criterii de acceptare.

Persoanele fizice care detin autoturisme in proprietate au platit pentru anul 2002 o prima de asigurare obligatorie de raspundere civila auto cuprinsa intre 635.000 lei si 1.458.000 lei, in timp ce persoanele juridice au achitat o suma intre 756.000 lei si 2.014.000 lei, in functie de capacitatea cilindica a motorului autovehiculului.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro