Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

04 Jul Top Stiri

Obligatiuni municipale de un milion de dolari

Peste 40% din obligatiunile municipale emise de Primaria Bacau au fost vandute inca din prima zi de tranzactionare. "Ca urmare, imprumutul ar putea fi subscris integral pana saptamana viitoare", a declarat Simona Constantinescu, director al BCR Securities, intermediarul operatiunii. Emisiunea, in valoare totala de 35 miliarde de lei, este cea mai mare lansata pana acum de o municipalitate si prima care depaseste pragul de un milion de dolari. Valoarea nominala a unei obligatiuni este de un milion de lei, iar dobanda pentru primul semestru este de 23% pe an, cu doua-trei puncte procentuale mai mare decat media dobanzilor oferite de sistemul bancar pentru acelasi interval de timp.

Fondurile obtinute vor fi utilizate pentru consolidarea cladirii Teatrului George Bacovia. Finantarea totala necesara acestui proiect este de aproximativ 50 miliarde de lei, din care 15 miliarde de lei provin din fondurile primariei.

Banca Comerciala Romana a mai intermediat emisiunile de obligatiuni municipale Mangalia - 10 miliarde de lei, Zalau - 10 miliarde de lei, Breaza - trei miliarde de lei.

Directorul Directiei Piete de Capital din cadrul BCR, Dan Bunea, a afirmat ca banca se afla in faza finala de structurare a emisiunii de obligatiuni Oradea, in valoare de 100 miliarde de lei. (M. Guta)

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro