Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

13 Jul Top Stiri

Saptamana neagra pentru bursa

Marius Guta

Ultima saptamana de tranzactionare a constituit una dintre cele mai negre perioade din istoria Bursei de Valori. Aproape fara exceptie, actiunile cotate au inregistrat pierderi care au depasit chiar 10 puncte procentuale. In plus, sau, mai degraba, ca o consecinta directa, acelasi trend descrescator l-au urmat si principalii indici bursieri, care au pierdut intre 5 si 6,5% din valoarea inregistrata la data de 22 noiembrie. Si, ca tabloul inceputului de dezastru sa fie complet, capitalizarea bursiera a scazut, de asemenea, cu peste 200 milioane de dolari, ajungand, la inchiderea de vineri, la 2,5 miliarde de dolari. Aceasta, dupa ce in urma cu nici o luna capitalizarea Bursei de Valori Bucuresti depasea trei miliarde de dolari.

Dintre societatile de la categoria I, cea mai mare pierdere s-a consemnat in cazul SNP, ale carei actiuni au inchis, vineri, la 1.150 de lei, cu 250 de lei, respectiv cu 11,31% mai putin fata de saptamana anterioara.

In ciuda acestei situatii nu prea placute, exista si o veste buna. Incepand de astazi, titlurile de stat vor putea fi achizitionate si prin intermediul Bursei de Valori Bucuresti, care va functiona atat ca piata primara, cat si ca piata secundara pentru obligatiunile cu termen mai mare de un an.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro