Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

13 Jul Top Stiri

Investitorii nemti si suedezi sunt interesati de Rocar

Maine este ultima zi in care mai pot fi depuse ofertele pentru cumpararea uzinei Rocar. Autoritatea pentru Privatizare a scos la vanzare, in urma cu 10 zile, pachetul majoritar de actiuni detinut la societatea bucuresteana. Potrivit unor surse din cadrul APAPS, neconfirmate oficial, doi dintre cei mai mari constructori de autovehicule din lume, respectiv Volvo si Mercedes, si-au manifestat interesul pentru Rocar. Aceste informatii sunt sustinute, oarecum, si de catre administratorul special al uzinei, Nicolae Buzatu, care a declarat ca de uzina bucuresteana s-au aratat interesati "doi investitori importanti", dintre care unul este foarte puternic si detine o fabrica in Europa pentru producerea autovehiculelor Volvo. In momentul de fata, capitalul societatii este impartit intre APAPS, 67,5%, si persoane fizice care detin impreuna 32%.

Potrivit anuntului de privatizare, negocierile vor fi purtate numai cu ofertantii care au experienta de minimum cinci ani in productia de autobuze urbane, interurbane si troleibuze.

Potentialii investitori vor trebui sa cumpere caietul de sarcini cu 45 milioane de lei si sa depuna o garantie de participare de 1,5 miliarde lei. Ofertele pot fi depuse pana la data de 3 decembrie, acestea urmand sa fie deschise pe data de 4 decembrie. (M.G.)

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro