Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

16 Jul Top Stiri

Mai putine SVM-uri din 2003

Numarul societatilor de valori mobiliare se va reduce in urma reautorizarii ca societati de servicii de investitii financiare (SSIF). Potrivit Regulamentului 3/2002 al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), aceasta reautorizare se va realiza pana la data de 9 aprilie 2003. "Elaborarea noului regulament a avut in vedere prevederile Directivei Europene 93/2002 privind societatile de intermediere pe piata de capital", a declarat Ileana Agalopol, comisar al CNVM. Analistii economici sustin ca noile reglementari nu fac decat sa birocratizeze in mod excesiv piata de capital.

Acest lucru este oarecum sustinut si de faptul ca CNVM va avea posibilitatea sa refuze autorizarea unei societati de servicii de investitii financiare daca exista suspiciuni in legatura cu reputatia, pregatirea si experienta profesionala a conducatorilor acesteia. Alte piedici care ar putea fi puse in calea autorizarii actualelor SVM-uri vizeaza "calitatea fondurilor si a actionarilor semnificativi".

La autorizare, societatile de servicii de investitii financiare vor fi nevoite sa prezinte CNVM un proiect de act constitutiv si un plan de afaceri. Regulamentul impune, de asemenea, ca spatiul unde este constituit sediul societatii sa asigure derularea tranzactiilor in deplina confidentialitate si siguranta. (M.G.)

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro