Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

11 Aug Top Stiri

IBM isi extinde suprematia pe piata bazelor de date

IBM Romania si Blue Distribution - distribuitor autorizat de sofware IBM - au anuntat lansarea in Romania a noii versiuni IBM DB2 Universal Database - versiunea 8 - pentru Linux, Unix si Windows -, cel mai avansat software pentru o administratie simplificata si un cost total de proprietate mai scazut. Noul software joaca un rol important in initiativele IBM pentru "e-business on-demand", ajutand companiile sa simplifice si sa automatizeze o serie dintre sarcinile asociate cu intretinerea bazelor de date la nivelul unei intreprinderi. In prezent, peste 35.000 de clienti si 3.800 parteneri de afaceri se indreapta catre DB2 si capabilitatile sale avansate, ce permit o administrare mai usoara, imbunatatesc eficienta si reduc costurile legate de administrarea infrastructurii lor IT.

IBM continua sa colaboreze cu parteneri-cheie de afaceri, care folosesc resurse si solutii de dezvoltare pentru DB2 versiunea 8. "DB2 continua sa ofere raportul pret/performanta in care cred peste 60 milioane de utilizatori DB2 din peste 400.000 de companii din intreaga lume. In fapt, renumita firma de analiza Gartner Dataquest a numit recent IBM drept liderul mondial de pe piata software-ului pentru administrarea bazelor de date. Totul, disponibil la un pret pe care vi-l puteti permite si un cost total de proprietate scazut", a mentionat Sorin Visan, Software Group Manager IBM Romania.

Versiunea 8 a DB2 este disponibila imediat, direct prin IBM sau prin distribuitorii autorizati. De asemenea, IBM Informix Dynamic Serveer (IDS) este lider in domeniul bazelor de date disponibile continuu inca din anul 1994. O data cu lansarea IDS 9,30, IBM continua traditia de durata a IBM si Informix de a furniza solutii critice de care au nevoie cele mai diverse industrii pentru a-si desfasura afacerile. "Utilizatorii actuali si potentiali ai tehnologiei Informix, aflata acum sub umbrela companiei IBM, vor avea acces in continuare la noi versiuni ale serverelor de baze de date Informix si la suportul excelent oferit de Blue Distribution si de partenerul sau, Phoenix Software. Fidelitatea clientilor Informix a fost dovedita pe plan international, dar si in Romania: BRD, CEC si Posta Romana au continuat achizitia de licente noi si de servicii pentru IBM Informix.

IBM Romania si Blue Distribution vor continua sa raspunda prompt cerintelor pietei locale de baze de date, propunandu-si ca, anul urmator, cele doua sisteme IBM DB2 si Informix, sa se afle impreuna in topul solutiilor de data management preferate de clientii romani. De asemenea, pentru a mentine cele mai inalte standarde ale serviciilor oferite clientilor si partenerilor nostri, IBM Romania impreuna cu Phoenix Software, partenerul Blue Distribution, care furnizeaza serviciile si asistenta tehnica specializata pentru toate produsele IBM Software, intentioneaza crearea unui centru autorizat de instruire pentru aceste pro-duse", a declarat Marius Balaceanu, director general al Phoenix Software. (M.D.)

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro