Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

11 Aug Top Stiri

IBM defineste o noua era a mediului de lucru dinamic cu un portofoliu Lotus Software imbunatatit

IBM Romania si SoftNet Development& Consulting-IBM Premier Software Business Partner - au anuntat lansarea, in Romania, a noului portofoliu IMB de produse software Lotus, un portofoliu imbunatatit prin care IBM defineste o noua era a mediului de lucru dinamic.

Noile produse anuntate reprezinta un progres remarcabil in sustinerea unui mediu de lucru dinamic - colaborarea, invatarea si partajarea cunostintelor fara limite organizationale, geografice si tehnice.

Prin initiativa sa unica "Dynamic Workplaces", IMB transfera catre clientii sai modalitatea de economisire si reducere a costurilor pe care a aplicat-o in cadrul propriei companii. "Dynamic Workplaces" reprezinta abilitatea unei companii de a permite angajatilor sai sa comunice, sa colaboreze si sa devina mai instruiti pe intranet, scurtand semnificativ distanta dintre companie si angajatii sai si dintre angajati si clientii, partenerii si furnizorii sai.

Avand in portofoliul sau Lotus Notes si Lotus Domino 6, Sametime 3 si QuickPlace 3 si Learning Space-Virtual Classroom, Lotus Software isi depaseste competitia in furnizarea de solutii complete care sa puna bazele pentru "dynamic workplaces".

IBM lotus Notes si Domino 6-noua versiune a platformei software pentru mesagerie si activitate colaborativa, lider in industrie-include noi functii anti-spam(controlul mesajelor nesolicitate), securitate sporita, instrumente de imbunatatire de administrare, peste 1.000 de imbunatatiri ale aplicatiei client pentru a sprijini utilizatorii finali sa-si creasca productivitatea.

"Produsele IBM lotus Domino si Notes, ajunse la versiunea a sasea, continua traditia inceputa de predecesorii lor de a integra cat mai transparent necesitatile mediilor de afaceri cu cele tehnologice. Imbunatatirile aduse de aceasta noua versiune reduc substantial costurile, nu numai finanaciare, pe care o companie trebuie sa le suporte in fiecare clipa pentru a-si asigura succesul. Atat noi, cat si partenerii nostri din Romania, vom continua sa oferim solutii dinamice care satisfac cerintele clientilor nostri, indiferent de dimensiunea afacerii acestora", a declarat Bogdan Constantinescu, Business Partner Sales Manager, IBM Romania.

Lansarea noilor versiuni ale produselor IBM/Lotus in Romania este de asemenea un prilej pentru SD&C de a lansa o noua versiune a produsului de document management eDoc 3.0 Web Access, care este integrat cu Lotus Domino 6 si Lotus Notes 6.

SoftNet este pregatit sa ofere clientilor din Romania competenta tehnica necesara pentru noile versiuni ale produselor IBM/Lotus, inclusiv aplicatii la cheie dezvoltate pe aceasta platforma, consultanta, instruire, asistenta tehnica necesara in ceea ce priveste migrarea infrastructurilor sau aplicatiilor existente.

"SoftNet a fost in permanenta in contact cu pasii facuti de IMB/Lotus in dezvoltarea Lotus Domino 6 si Lotus Notes 6, testand fiecare sub-versiune. Noua versiune a produsului eDoc, care beneficiaza de functiile Lotus Domino si Notes R6, este un exemplu privind aceasta pregatire a SoftNet. Suntem acum gata sa sustinem comunitatea de clienti Lotus din Romania pentru a trece la Domino si Notes 6, asa cum am facut-o si acum trei ani cand a aparut Lotus Domino si Lotus Notes R5. Daca atunci in Romania numarul de utilizatori inregistrati ai produselor Lotus era de aproximativ 3-4.000, astazi numarul acestora a crescut de opt-zece ori, foarte multe organizatii romanesti mari, medii si mici sau companii multinationale cu sediul in Romania folosind produsele Lotus", a declarat Mihai Popescu, director executiv SD&C.

Clientii continua sa confirme Lotus Software drept liderul furnizorilor de servicii colaborative, dovada fiind cele 96 din companiile Fortune 100, noua dintre cele mai mari corporatii americane din industria chimica, 14 din cele mai mari companii americane din domeniul sanatatii/ farmaceutic si sapte dintre cele mai mari companii americane din industria militara si aerospatiala care au ales drept standard aplicatiile software Lotus.

Evenimentul organizat de IBM Romania s-a bucurat de participarea si interesul reprezentantilor-cheie ai presei romanesti pentru domeniul IT.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro