Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

26 May Top Stiri

Fratii Cristescu, pe punctul de a pierde Uzinele Sodice Govora pentru incalcarea contractului de privatizare

AVAS a hotarat sa desfiinteze, pe cale judiciara, contractul de privatizare prin care Bega Com Timisoara a preluat societatea Uzinele Sodice Govora (USG) Ramnicu Valcea, dupa ce un control al institutiei, desfasurat in perioada 24-25 martie, a relevat ca nu au fost respectate o serie de obligatii asumate de catre cumparator.

Una din deficientele grave constatate vizeaza nerespectarea angajamentelor contractuale privind protectia mediului. "Suma de 400.000 dolari a fost virata de cumparator cu doua zile inaintea termenului scadent si, ulterior, a fost ?redirijata? catre societati din cadrul grupului Bega, in baza unui contract de executie lucrari. Suma pentru executarea lucrarilor a fost incasata in totalitate, in avans, de societatea prestatoare. Pana in prezent au fost efectuate lucrari de refacere a rigolelor si de dalare, pe 600 metri liniari(ml), din totalul de 4.000 ml ai perimetrului batalelor de slam ale USG. Astfel, se constata depasirea termenului contractual prevazut pentru realizarea integrala a masurilor de mediu", mentioneaza AVAS.

In plus, capitalul de lucru virat de cumparator in contul societatii, in suma de 300.000 dolari, a fost folosit pentru achitarea unor facturi comerciale emise de Begatrans Timisoara anterior privatizarii USG. USG a achitat, cu prioritate, datoriile societatii catre firmele din grupul Bega, in contradictie cu prevederile legale care obliga agentii economici sa-si onoreze obligatiile in ordinea in care ele au fost generate. Dupa doi ani de la privatizare, USG inregistreaza datorii de circa 438 miliarde de lei catre furnizori. AVAS mai arata ca au fost incalcate si prevederile din contract care interzic instrainarea de active care contribuie la realizarea obiectului principal de activitate al societatii. (M. Dan)

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro