kennomedia.ro | susanele.ro | bodyshape.ro | kennohost.ro | brainsadv.ro

DETALII


        Nexus - Consultantul tau in solutii informatice


Nexus este o companie romaneasca privata specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii informatice.

Experieta Nexus in domeniul Tehnologiei informatiilor, si scopul nostru, de a rezolva nevoile clientilor intr-un mod eficient este demonstrat de Portofoliul de clienti ce au considerat Nexus ca fiind cea mai buna solutie pentru satisfacerea propriilor nevoi. a problemelor informationale.

Calitatea produselor si profesionalismul cu care respectam termenele contractuale au facut ca Nexus sa poata afirma ca a pastrat si a dezvoltat relatii comerciale cu toti clientii sai.

Expertii nostri in echipa ta

Nexus colaboreaza indeaproape cu clientii sai de la initierea proiectului pana la implementarea acestuia, oferind tot sprijinul necesar exploatarii optime a produselor, prin suportul tehnic pe care Nexus il acorda la cele mai inalte standarde.

Pachetul complet oferit de Nexus: consultanta, solutii personalizate, produse specializate, precum si suportul tehnic asociat acestora, a fost argumentul decisiv pentru toti clientii sai.

Problemele tale sunt prioritatile noastre

Misiunea Nexus este de a va prelua si solutiona problemele pentru ca dumneavoastra sa va puteti concentra eforturile in vederea dezvoltarii propriei afaceri.

Cu tine pentru tine

Avem convingerea ca tehnologia informatiei combinata cu o gandire inovatoare este o componenta importanta a succesului. De aceea, ne masuram succesul prin prisma succesului clientilor nostri.

Microsoft Certified Partner
ISV/Software Solutions
Certificarea Microsoft Certified Partner – ISV/Software Solutions reprezinta garantia faptului ca Nexus este o firma cu competențe tehnice atestate si personal calificat, capabila să asigure servicii profesionale.