Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

26 Aug Top Stiri

Starlink si-a propus sa intinereasca target-ul cotidianului Adevarul

In urma unui pitch organizat la inceputul lunii mai 2006, cotidianul Adevarul a decis sa inceapa colaborarea cu agentia de publicitate Starlink.

Conform noii strategii de dezvoltare a ziarului, cele doua parti si-au propus sa intinereasca target-ul cotidianului, comunicand ca Adevarul este un ziar dinamic, variat ca tematici abordate, cu un format modern si unic pe piata romaneasca, se arata intr-o informare transmis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Primul proiect derulat de Starlink si Adevarul este deja in plina desfasurare. Este vorba de un sampling neconventional, in sediile companiilor importante din Bucuresti. Promoterii sunt tinere imbracate in ghicitoare, care "Cauta Adevarul" pentru cei vizati de sampling.

Pe aceeasi idee de cautare a adevarului se va derula si cel de-al doilea proiect important, conceput si implementat de Starlink pentru Adevarul. Este vorba despre un eveniment unic in Romania, ce se va desfasura intre 29 mai si 4 iunie, in Piata Universitatii.

In urmatoarea perioada vor fi dezvoltate si alte proiecte inedite, gandite sa comunice noua imagine a ziarului Adevarul.

"Am incercat sa gasim un concept creativ puternic, un fir rosu care sa uneasca intreaga comunicare, implementat prin idei surprinzatoare si neconventionale", spune Stefan Voloaca, Creative Director, Starlink.

Echipa aflata in cautarea adevarului este formata din Cristina Ionita - Marketing Director, Radu Curocikin - Brand Manager, Adevarul si din partea Starlink: Catalin Baciu - Art Director, Stefan Marinescu & Valentin Lica - Copywriter, Stefan Voloaca - Creative Director, Andreea Dirzeanu - Client Service Director si Roxana Buha - New Business Director.

Starlink este o agentie full-service, membra a grupului Starcom MediaVest. Echipa agentiei este compusa din peste 25 de profesionisti specializati in cercetare, strategie, creatie, media si productie. De la inceputul anului, Starlink a adaugat in portofoliul sau noi clienti precum Neocity Group, Sure Check, EFG Euroleasing si MCA.

Adevarul este un cotidian national de informatie generala; zilnic, peste 340.000 cititori. Noul concept editorial adoptat odata cu relansarea din septembrie 2005 se doreste sa convinga tot mai multi cititori din randul persoanelor active, educate si cu venituri ridicate. De asemenea, formatul grafic original i-a adus 2 premii la concursul de design editorial European Newspaper Award, la categoriile: "Front Page National Newspaper" si "Inside Page with Advertising".

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro