Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

04 Jul Top Stiri

Lowe sarbatoreste performanta de la Ad`Or, desi regreta ratarea marelui premiu

La cea mai recenta editie Ad`Or, Lowe s-a dovedit agentia cu cea mai mare crestere fata de anii trecuti: Best Poster, Best Print, 3 nominalizari (la Divertisment TV cu DaKINO, Divertisment Print cu DaKINO si Bauturi nealcoolice Print cu Burn), si mai ales nominalizarea la Campania Anului, tot cu DaKINO, unde premiul nu s-a acordat.

"In general, clientul este chitibusar, nemultumit, vrea sa schimbe, are pareri, sacaie agentia, pana cand iese un produs pe care cel mai tare de obicei il iubeste clientul, dar care nu ia premii. Eu, insa, am avut totdeauna intelegerea vizavi de libertatea in creatie a agentiei. Anul acesta, partenerul nostru, Lowe, a stiut sa exploateze aceasta libertate, ajungand la performanta maxima obtinuta de festivalul DaKINO in acesti 15 ani de existenta. Ma bucur ca am lucrat cu Lowe si regret ca n-am dat lovitura cu marele premiu", a spus Dan Chisu, Presedintele Festivalui DaKINO.

"Am luat ocazia oferita de domnul Dan Chisu, de a fi una dintre agentiile alese sa lucreze pentru DaKINO, ca pe un test pe care trebuie sa-l treci neaparat cu nota maxima. La partea de idee, clientul a avut o contributie majora, pentru ca ne-a ajutat sa-i vedem potentialul. Partea de productie a fost, pâna la urma, un exercitiu de tenacitate din partea agentiei si a unor parteneri vechi ai nostri, fotograful Ionut Staicu si casa de productie Reload, fara de care, realmente, acest proiect ar fi ramas un vis frumos", a declarat si Mihai Coliban, Creative Director Lowe & Partners.

Campania aniversara DaKINO 15 ani "Festivalul celor care nu se multumesc cu Hollywood", cu care Lowe a fost aproape de campania anului, a fost formata din spotul TV Matrix, spotul radio Titanic si seria de printuri - Titanic by Lars von Trier, Basic Instinct by Almodovar si Lord of the Rings by Kusturica.

Membra a Interpublic Group of Companies, Lowe & Partners Worldwide este una din cele mai mari retele de publicitate din lume. Lowe & Partners are birouri in peste 90 de tari si peste 9000 de angajati în reprezentantele sale din întreaga lume. In Romania, Lowe & Partners face parte dintr-un grup de companii care, în cei 13 ani de activitate, a fost In permanenta în topul primelor 5 grupuri de comunicare din tara.

Din portofoliul Lowe & Partners mai fac parte Ursus Breweries, Coca-Cola Romania, Citifinancial, Electrolux, Johnson&Johnson, Motorola, TNT, ButanGas Romania, Unicef, Universitatea Europeana Dragan, Unilever si altii.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro