Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

26 May Top Stiri

Strategic 2006 - forum de marketing, comunicare si vanzari, 8-9 iunie 2006

Business Media Group va organiza in 8-9 iunie 2006, la World Trade Center, cea de a patra editie a evenimentului Strategic - "primul si cel mai important forum pe teme de marketing, publicitate, comunicare, relatii publice, new media, publicitate online, cercetare de piata, productie publicitara, branding si vanzari din Romania", dupa cum subliniaza reprezentantii companiei intr-un comunicat de presa.

Incepand din acest an, Strategic este un forum adresat atat profesionistilor in marketing si comunicare cat si specialistilor in vanzari. Tematica evenimentului se extinde prin abordarea domeniului vanzarilor si prin includerea in program a lui Jim Pancero, International Sales Trainer, in acest fel completand dezbaterile din fiecare an cu cele legate de finalitatea normala a tuturor demersurilor de marketing: cresterea incasarilor si a cotei de vanzari pe piata.
Editia din 2006 va fi cea mai mare de pana acum, desfasurandu-se pe parcursul a 2 zile, va avea aproximativ 20 de sesiuni de conferinte si workshop-uri si va reuni peste 700 de specialisti in domeniul marketingului si comunicarii, agentii de publicitate, media si PR, brand manageri, experti internationali precum si presa de specialitate.
In deschiderea evenimentului va fi prezentat in premiera in Romania conceptul de Lovemark si va fi lansata in Romania cartea "Lovemarks. Viitorul dincolo de branduri", bestseller international, scrisa de catre Kevin Roberts, CEO Saatchi&Saatchi Worldwide.
Strategic are in acest an doi invitati speciali care vor sustine prezentari in primele sesiuni de conferinta: Pedro Simko – CEO Saatchi&Saatchi Elvetia si Jim Pancero, Trainer International in Strategii de Vanzari. Jim Pancero va sustine si in data de 9 iunie, in cadrul Strategic, un curs de o zi dedicat oamenilor de sales, in care va prezenta cele mai inovative tehnici de vanzare pentru cresterea avantajului competitiv si a profitabilitatii.
Ca in fiecare an, la Strategic vor fi prezentate in exclusivitate rezultatele studiului High Impact Brands realizat de Synovate pentru revista Biz, in care sunt expuse brandurile cu cel mai mare impact in randul consumatorilor din Romania. Si tot ca la fiecare editie de Strategic, Leo Burnett&Target organizeaza impreuna cu revista Campaign concursul "Cannes Prediction", castigatorul urmand sa plece in Slovenia la Portoroz alaturi de reprezentantii Leo Burnett&Target.
Dintre temele care vor fi dezbatute pe parcursul celor doua zile - creativitatea ca strategie de advertising eficienta, calitatea acoperirii media in analizele de imagine, rolul relatiilor publice in relatia cu mass-media, promotionalele potrivite brandului tau, cum angajatii pot deveni o puternica arma de marketing, Cannes Predictions, noi perspective de explorat in comunicare, solutii pentru marketing on-line si cum influenteaza datele despre consumatori succesul pe piata.
Printre invitati se afla atat vorbitori nationali cat si internationali. Dintre cei care si-au confirmat prezenta pana in momentul de fata amintim: Pedro Simko – CEO, Saatchi & Saatchi Switzerland, Jim Pancero – International Sales Guru, Bogdan Naumovici – CEE Regional Creative Director, Leo Burnett&Target, Adrian Botan – Creative Director, McCann-Erickson, Dr Lucian Georgescu – Managing Partner GAV Scholz&Friends, Crenguta Rosu – Managing Partner, DC Communication, Sorana Savu – Senior Partner, Premium Communication, Dan Petre – General Manager, D&D Research, Adrian Dura – Managing Partner ADDV Euro RSCG si Presedinte RAAA, Mona Oprea – Managing Director, Saatchi & Saatchi X, Stefan Iordache – Managing Partner, Leo Burnett&Target si Ioana Manea – LOCO Brand&Communication.
Evenimentul este organizat de Business Media Group (www.bmg.ro). Grupul de presa are o activitate de aproape 10 ani pe piata de informare economica si s-a pozitionat, prin intermediul publicatiilor sale de afaceri si evenimentelor - drept furnizor major de informatie pentru comunitatea de afaceri din Romania.
Portofoliul sau include doua divizii de publicatii: Publicatii de afaceri (din care fac parte Biz, Business Review, Campaign si BusinessWeek Romania) si Publicatii de Lifestyle (ce includ editiile locale ale publicatiilor internationale Stuff si Autocar - parti ale grupului britanic Haymarket).

www.smartfinancial.ro

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro