Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

26 Aug Top Stiri

Initiative a creat Blog.initiative pentru specilistii media si marele public

Agentia Initiative a realizat Blog.initiative, a carui lansare coincide cu debutul Cupei Mondiale FIFA 2006. Pe intreg parcursul campionatului, vor fi difuzate stiri internationale si locale, opinii si sugestii privind Cupa Mondiala FIFA 2006, atat pentru investitorii in publicitate, cat si pentru specilistii media sau pentru marele public.
Pe Blog.initiative sunt disponibile deja previziunile Initiative legate de audienta globala a campionatului, eveniment despre care Initiative estimeaza ca va atrage cele mai mari audiente TV. De asemenea, pe Blog.initiative se gasesc informatii complete despre categoriile de telespectatori care urmaresc aceste meciuri. Tot pe Blog.initiative se va gasi o retrospectiva a audientelor globale ale competitiilor similare din anii 1998 si 2002.

Mai mult, este postat si un interviu in exclusivitate acordat de unul din sponsorii principali ai Cupei Mondiale, client al agentiei Initiative - reprezentantul Continental Tires explica de ce Cupa Mondiala FIFA 2006 va fi un eveniment deosebit.

In afara de comentariile specialistilor si statistici la zi, vizitatorii Blog.initiative isi pot exprima opiniile despre competitie, pot vota jucatorul favorit, pot da pronosticuri. Iar cei care acceseaza blog-ul, pot afla detalii despre trairile si experientele echipelor castigatoare sau invinse.

Blog.initiative (www.bloginitiative.com) va fi activ nu numai pe toata durata campionatului, ci si dupa terminarea acestei competitii, dupa ce fanii sportului rege vor reveni la emisiunile lor preferate. Site-ul va posta revista The Initiative, care prezinta cele mai recente statistici din industria media si opiniile utilizatorilor.

Initiative este una din cele mai mari retele independente de media din lume. Initiative asigura servicii specializate de planificare si cumparare de media, de strategie si consultanta de media. Cu o cifra de afaceri de circa 20 miliarde de dolari in anul 2005, Initiative Worldwide numara peste 3500 de angajati in cele 99 de birouri la nivel global. Initiative este membra a Interpublic Group of Companies.

Activa pe piata de media romaneasca de 12 ani, Initiative Romania este afiliata retelei internationale Initiative Worldwide. Portofoliul Initiative Romania include Orange Romania, Raiffeisen Group (Raiffeisen Bank, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Raiffeisen Capital & Investment), Berlin-Chemie, Sarantis Romania, GlaxoSmithKline, Europharm, Johnson&Johnson, MOL, Georgia Pacific, Innovatics, Pernod Ricard, PriceWaterhouseCoopers.

www.smartfinancial.ro

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro