Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

03 Aug Top Stiri

Euronews remarca, intr-un reportaj despre mediul de afaceri din Romania, activitatea postului de televiziune The Money Channel.

Canalul de televiziune Euronews  prezinta intr-o serie de reportaje difuzate in perioada 23 - 28 septembrie sub titlul "Europeans", unele repere ale schimbarilor din economia romaneasca inaintea aderarii la Uniunea Europeana. Un loc important intre aceste repere il are singurul post TV dedicat comunitatii de business, The Money Channel. "Este cea mai noua aparitie intre televiziunile din Romania" remarca jurnalistii Euronews care subliniaza incercarea The Money Channel de a schimba mentalitatea oamenilor de afaceri romani.

 In interviul acordat Euronews, cel care conduce redactia The Money Channel, Editorul Sef, Dan Apostol, explica misiunea echipei sale: "Dupa 16 ani in care termenul de "afacere" a avut in Romania mai mult o conotatie negativa, fiind adesea asociat cu incalcarea legii, noi vrem sa-i aratam pe acei oameni care, fara sa fi avut legaturi cu regimul de dinainte de 1989, acum fac profit dintr-o afacere legala, facand, totodata, ceva pentru imbunatatirea situatiei economice din tara." Reportajul Euronews dezvolta aceasta idee, asocierea dintre bani curati si succesul in afaceri intr-o tara care se pregateste ca de la 1 ianuarie 2007 sa fie membru al Uniunii Europene. Astfel, europeni ("Europeans") sunt antreprenorii romani care incearca de acum sa se asigure ca vor fi capabili sa reziste intr-un mediu de afaceri mult mai puternic decat cel actual din Romania. Industria muzicala si de IT sunt date drept exemplu de dezvoltare dar despre agricultura jurnalistii de la Euronews spun ca ramane un domeniu cu probleme.

  Programul "Europeans" este dedicat, in acesta perioada, Romaniei si Bulgariei, in contextul in care, marti, 26 septembrie, Comisia Europeana isi prezinta rapoartele de monitorizare pentru cele doua tari cu mentionarea datei certe de aderare a lor la Uniunea Europeana. Euronews va difuza in aceste zile, pe langa reportajele realizate la Bucuresti si Sofia, o serie de interviuri cu presedintele Romaniei, Traian Basescu si cu presedintele Bulgariei, Georgi Parvanov.

  The Money Channel este prima televiziune dedicata mediului de afaceri din Romania. A inceput sa emita la 1 Mai 2006 pentru a oferi informatii in timp real despre evenimentele finaciare si bursiere din tara si de pe principalele piete externe. The Money Channel se adreseaza profesionistilor din business dar si celor preocupati de educatia lor financiara, care vor sa se informeze si sa faca profit.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro