Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

30 May Top Stiri

Mitrea cauta finantare pentru o noua autostrada

Marius Guta

Constructia Autostrazii Bucuresti-Ploiesti va scoate din buzunarele Ministerului Transporturilor si ale antreprenorilor care vor participa la realizarea acestui proiect cateva sute de milioane de dolari. Pentru realizarea acestui obiectiv se va apela la un parteneriat public-privat. Potrivit ministrului transporturilor, Miron Mitrea, valoarea investitiei este estimata la aproximativ 400 milioane de dolari.

Parteneriatul public privat reprezinta o asociere intre o administratie publica centrala sau locala si persoane juridice private, in scopul proiectarii, finantarii, construirii si operarii unui proiect de anvergura. La finalizarea contractului de asociere, bunul public realizat este transferat liber de sarcini autoritatii publice contractante.

Patru benzi si 70 de km

"Studiul de fezabilitate va fi finalizat la sfarsitul lunii septembrie, dupa care vom putea incepe negocierile cu un investitorii interesati", a precizat Miron Mitrea.

Proiectul propus pentru realizarea Autostrazii Bucuresti-Ploiesti vizeaza finantarea, proiectarea, constructia, exploatarea si intretinerea autostrazii, care reprezinta primul tronson din cadrul viitoarei Autostrazi Bucuresti-Brasov. Aceasta va avea patru benzi, o lungime de circa 60-70 de kilometri, in functie de aliniamentul selectat, benzi de stationare de urgenta si acostamente. Totodata, proiectul prevede ca pe traseul autostrazii sa fie amenajate spatii comerciale si de intretinere si acordare a asistentei tehnice de urgenta.

Pentru fi selectionate in vederea participarii la realizarea acestui proiect, companiile interesate trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, printre care cea mai importanta este capacitatea tehnica de a realiza proiectul propus. In plus, se cere experienta in realizarea unor proiecte similare, precum si capacitatea financiara de a atrage si gestiona in intregime resursele pentru o astfel de lucrare. De asemenea, va trebui ca investitorii sa isi asume o parte din riscurile proiectului, pe baza unei scheme de distributie a riscurilor, propusa de Ministerul Transporturilor.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro