Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

05 Aug Top Stiri

APAPS va fi desfiintata pana la sfarsitul anului viitor

Marius Guta

Autoritatea pentru Privatizare (APAPS) isi va incheia activitatea la sfarsitul anului viitor, unele dintre activitatile sale urmand sa fie preluate de Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Industriei si Resurselor, Ministerul Transporturilor si Ministerul Agriculturii. Premierul Adrian Nastase a declarat, in legatura cu acest subiect, ca stabilirea unui termen pentru incheierea activitatii APAPS va accelera procesul de privatizare a societatilor aflate in portofoliul acestei institutii.

"Cei de la APAPS trebuie sa stie ca institutia va continua sa functioneze doar un an, astfel incat sa nu mai fie cumva interesati sa amane sau sa prelungeasca anumite etape ale unor privatizari", a spus seful Executivului.

Autoritatea pentru Privatizare a vandut in acest an 259 de societati comerciale, din care 35 de intreprinderi mari sau foarte mari. Valoarea capitalului social privatizat depaseste 8.200 miliarde lei, respectiv 36% din capitalul social aflat in portofoliul institutiei la inceputul acestui an. Potrivit analistilor, aceasta decizie face parte din programul de combatere a coruptiei, prin eliminarea comisioanelor pentru facilitarea anumitor privatizari.

Adio, secret fiscal!

O alta masura care vizeaza limitarea coruptiei are in vedere eliminarea reglementarii care asigura secretul fiscal. Premierul a declarat ca, incepand cu 2003, vor fi infiintate comisii pentru fiecare datornic, din care vor face parte reprezentanti ai Guvernului si Parlamentului si care, impreuna cu societatile respective, vor stabili planuri de restructurare a afacerilor, care sa asigure plata datoriilor catre stat.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro