Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

23 Sep Top Stiri

Nokia si IBM vor furniza aplicatii complete si securizate de afaceri prin intermediul unor telefoane mobile avansate

Nokia si IBM au anuntat, recent, ca vor furniza impreuna aplicatii complete si securizate de afaceri prin intermediul unor telefoane mobile avansate, proiectate pentru segmentul de piata reprezentat de intreprinderi. IBM Global Services va avea rolul de integrator al solutiei Mobile VPN Nokia pentru telefoanele mobile din intreaga lume bazate pe sistemul de operare Symbian.

Solutia Mobile VPN de la Nokia consta din Nokia Security Service Manager (NSSM) si Nokia Mobile VPN Client pentru configurarea securizata wireless a software-ului client Mobile VPN si a politicilor pentru telefoanele mobile Nokia bazate pe sistemul de operare Symbian. IBM Global Services va oferi solutia Nokia unei piete a intreprinderilor ce inregistreaza un ritm rapid de crestere, indeplinind astfel cererile clientilor cu un portofoliu de servicii care include instalarea, mentenanta, finantarea si serviciile de consultanta.

Bazandu-se pe expertiza sa extinsa in solutiile mobile si a suprematiei pe piata securitatii Internetului prin cablu, Nokia ofera solutii de securitate mobila pentru a extinde infrastructura de retea securizata pana la telefoanele mobile. Clientul Nokia Mobile VPN este o aplicatie IPSec VPN bazata pe standarde care suporta atat sistemele de autentificare mai vechi, cat si pe cele PKI. NSSM este un sistem de configurare wireless bazat pe standarde deschise pentru aplicatii mobile de securitate, cum este Nokia Mobile VPN Client, si, in viitor, si pentru aplicatii ale altor companii.

Aceasta arhitectura deschisa demonstreaza abilitatea Nokia de a furniza tehnologii inspirate, concentrate pe nevoile oamenilor si de incredere. Solutia permite utilizatorilor unui laptop si a unor telefoane mobile avansate sa partajeze aceeasi infrastructura de retea securizata pentru accesul intreprinderilor. Aceasta furnizeaza conexiunilor prin telefoanele mobile avansate gradul inalt de securitate si capabilitatile de administrare a sistemelor pe care le au astazi clientii din segmentul intreprinderilor, in mediul lor IT traditional.

"O componenta-cheie a configurarii si mentinerii fortei de munca mobile este securizarea tranzactiilor cu informatii de la telefoanele mobile ale angajatilor catre reteaua companiei. Aceasta inseamna ca intreprinderile pot fi mai productive si mai competitive, in timp ce angajatii sai pot lucra intr-un mod mai inteligent si mai eficient. Nokia este incantata sa ofere noile sale solutii de securitate mobila care aduc aplicatiile critice de afaceri intr-o lume mobila a intreprinderilor", adauga Dan MacDonald, vicepresedinte pentru administrarea si marketingul produselor, Nokia Internet Communications.

IBM Global Services are o experienta extinsa in a proiecta si implementa aplicatii e-business wireless de incredere, securizate si scalabile pentru intreprinderi, in numeroase sectoare de activitate. Beneficiind de expertiza industriei si consultanta globala a IBM, printre implementarile realizate de IBM pentru clientii sai se numara solutii pentru echipele de vanzari si din teren, wireless LAN, smartcarduri si e-business, pana la comunicatii cu masini inteligente.

"Clientii IBM ne spun ca securitatea are o importanta cruciala, pe masura ce isi mobilizeaza forta de munca pentru a creste productivitatea si a obtine avantaje competitive", a declarat John Kirby, vicepresedinte, Global, Wireless e-business Services, IBM. "Prin combinarea expertizei IBM Global Services cu ofertele de securitate Nokia, putem oferi acum clientilor noi niveluri de securitate VPN. Configurarea wireless a sistemelor aduce reduceri semnificative ale costurilor prin reducerea activitatii de mentenanta implicate in instalarea clientilor VPN si actualizarea politicilor de securitate."

Colaborarea Nokia si IBM va accelera utilizarea in afaceri a telefoanelor mobile avansate, crescand productivitatea in mediile de lucru mobile.

Telefoanele mobile sunt o extensie logica a infrastructurii IT traditionale a companiilor. Aceasta oferta face posibila pentru companii integrarea securizata a lucratorilor sai din teren, cu procesele companiei, prin echipamente wireless. De asemenea, furnizorii de servicii - in mod special aceia care au legatura cu afacerile de telefonie mobila, pot adauga serviciile de infrastructura securizata la portofoliul lor de servicii pentru intreprinderi.

Despre Nokia Internet Communications

Nokia Internet Communications, cu sediul central in Mountain View, California, furnizeaza solutii de clasa mondiala din gama securitatea retelei, retele private virtuale, administrarea traficului Internet, care asigura securitatea si disponibilitatea retelelor de intreprindere si a furnizorilor de servicii administrate.

Nokia este dedicata activitatii de a imbunatati experienta utilizatorilor finali, prin crearea unui nou nivel de securitate si disponibilitate, permitand tranzactii Internet personale si de incredere de fiecare data.

Echipamentele Nokia pentru securitatea Internet si retele virtuale private ofera cel mai bun raport pret/performanta si asigura securitatea pentru cea mai larga gama de medii de retea - de la cele mai mici birouri ale unor filiale, pana la cele mai mari centre de date Internet. Linia extinsa de produse, sustinuta de un suport global de clasa mondiala si servicii, furnizeaza clientilor abilitatea de a implementa solutii multiple, de la un singur produs pana la securizarea tuturor elementelor unei intreprinderi distribuite. Pentru mai multe informatii, vizitati www.nokia.com/securenetworksolutions.

Pentru mai multe informatii despre IBM, vizitati http://www.ibm.com.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro