Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

05 Aug Top Stiri

Pretul gigacaloriei sare cu 40 %

Marius Guta

Guvernul ne-a pregatit o surpriza la aflarea careia ne-a luat cu frig: pretul gigacaloriei va creste de la 1 iulie cu 40%. Potrivit presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), Ion Lungu, pretul national de referinta platit de populatie pentru energia termica va creste, de la 1 iulie, de la 600.000 de lei la 840.000 de lei/gigacalorie.

De la aceeasi data, tarifele la energie electrica vor fi majorate cu 3 la suta. Guvernul a gasit o explicatie si pentru aceasta noua scumpire. Cresterea tarifelor la energia termica de la 16,4 dolari/Gcal la 20 de dolari/Gcal a fost prevazuta in acordul stand-by pe care Executivul l-a incheiat cu Fondul Monetar International.

Ultima majorare a pretului de referinta pentru energia termica livrata populatiei a avut loc la 1 mai, cand a crescut de la 575.000 de lei/Gcal la 600.000 de lei/Gcal. Cat priveste electricitatea, Lungu a spus ca aceasta este, de asemenea, inclusa in acordul cu FMI, nivelul majorarii urmand sa fie de cel mult 3% fata de tarifele actuale.

Sursa Gardianul

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro