Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

22 Jul Top Stiri

Consitrans a ajuns la cea de-a 15-a aniversare

SC Consitrans SA sarbatoreste in acest an 15 ani de activitate, timp in care compania a acumulat rezultate deosebite in domeniul consultantei, proiectarii si asistentei tehnice in constructii, devenind un nume reprezentativ pe acest sector de activitate. Infiintata in 1991, compania a avut o evolutie ascendenta, numarand in prezent peste 200 de angajati. Cresterea numerica a avut ca si corespondent diversificarea portofoliului de servicii, care a creat stabilitate economica si o situatie financiara solida. Rezultatele pozitive, dupa cum sustin cei din echipa CONSITRANS, sunt datorate profesionalismului, preciziei, rigorii si punctualitatii, precum si asimilarii cunostintelor tehnice si normelor europene in domeniul constructiilor. Acestea au fost sustinute prin sistemul propriu de management al calitatii certificat  din anul 1997.
Infiintata ca afacere cu capital privat, CONSITRANS a ajuns in timp sa fie referinta in industria constructiilor, un domeniu cu evidente perspective si cu un numar mare de competitori. Stabilindu-si precis strategia de abordare a pietei, CONSITRANS a urmarit acumularea unui avantaj concurential care sa-i permita o pozitie favorabila in randul concurentilor si care sa favorizeze stabilitatea economica si financiara.
Dezvoltarea societatii s-a produs avand in vedere exigentele mediului concurential modern, in acest sens fiind acumulate tehnologii dintre cele mai performante care au permis efectuarea unor lucrari in conformitate cu standardele de calitate actuale: „Incerc cu placere sa respect un principiu simplu si onest: acela ca tot ce construim astazi trebuie sa fie mai bun decat ce s-a facut ieri, sa ne determine sa simtim ca am realizat ceva si ca ne-am bucurat, ca am facut si pe altii sa realizeze si sa se bucure“, ne-a marturisit Eduard Hanganu, directorul general al CONSITRANS. Un alt aspect care a orientat CONSITRANS spre performanta si echilibru il constituie instruirea personalului implicat in activitate. Echipa are in componenta atat specialisti cu experienta, cat si tineri de perspectiva.
Executarea proiectelor pe principii de calitate a impus ca preocupare permanenta implicarea CONSITRANS in programe europene de anvergura, compania acordand o atentie deosebita instruirii si formarii personalului in spirit european.
CONSITRANS asigura o gama diversificata de lucrari. Se pot aminti proiectarea, efectuarea unor studii de specialitate (topografice, geologice, hidrologice, de trafic si de mediu), supervizarea lucrarilor, atat in tara, cat si in strainatate pentru drumuri, autostrazi, poduri si cai ferate. Alaturi de acestea, CONSITRANS se ocupa si de elaborarea documentatiilor de licitatie, analiza ofertelor si asistenta tehnica acordata clientilor pe durata executiei lucrarilor, precum si alte servicii in domenii industriale si de constructii.
In ceea ce priveste proiectarea de drumuri, CONSITRANS realizeaza orice fel de lucrari ingineresti necesare pentru implementarea cu succes a proiectelor, incepand cu studii preliminare, studii de prefezabilitate si fezabilitate si estimari de costuri, continuand cu proiectare si etapele de licitatie si adjudecare a contractelor.
Evolutia CONSITRANS a permis extinderea activitatii de la nivel national la nivel international. Una dintre lucrarile cele mai complexe o constituie proiectarea si supervizarea constructiei de drumuri pe intreg teritoriul Romaniei, fie in calitate de subconsultant, fie in calitate de consultant independent, realizand proiectarea a peste 1.700 km de lucrari de drumuri. Aceasta este trecuta cu succes pe cartea de vizita a companiei, fiind un criteriu de departajare in randul concurentilor.
In evolutia sa, CONSITRANS a avut in vedere ca regula distincta executarea lucrarilor cu maxima responsabilitate si in conformitate cu cerintele de calitate moderne. Astfel, CONSITRANS are implementat un sistem de management al calitatii, care contribuie la indeplinirea eficienta a cerintelor clientilor sai.
Compania este certificata in conformitate cu ISO 9001/2001 de catre SRAC, acest certificat fiind un garant al calitatii serviciilor oferite.
Societatea a obtinut de asemenea certificatul IQ Net pentru implementarea sistemului de management al calitatii pentru studii, proiecte, servicii de consultanta si analize tehnico-economice, verificari, expertize si asistenta tehnica, documentatii si cercetari stiintifice in domeniul constructiilor.
Avand trasate clar elementele care stau la baza unei activitati de succes, CONSITRANS numara intre clientii si colaboratorii sai firme de renume sau institutii reprezentative ale mediului economic romanesc. Intre acestea se pot aminti Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, directiile regionale de drumuri si poduri, primaria Municipiului Bucuresti, primariile de sector, Administratia Strazilor, Administratia Apelor Romane. Lista poate continua cu alte cateva nume recunoscute, CONSITRANS reusind sa mentina si sa extinda colaborarile prin executarea la termen si in bune conditii a lucrarilor solicitate.
„Valorile pe care noi le-am avut in vedere ne-au  asigurat evolutia constanta in acesti ani. As mentiona aici in primul rand personalul inalt calificat si experimentat. Pe de alta parte, rezultatele pozitive au fost asigurate de calitatea si eficienta in executia lucrarilor, precum si deschiderea catre cele mai noi tehnologii“, ne-a spus directorul CONSITRANS.
Pentru viitor, CONSITRANS are in vedere valorificarea si asumarea fiecarei provocari care ar urma sa apara, insa fara indoiala continuarea relatiilor stabilite pana in prezent se afla intre prioritatile companiei.

www.gardianul.ro

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro