Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

04 Jul Top Stiri

Investitiile in actiunile cele mai lichide de la BVB au adus randamente de peste 40 la suta in ultimele 12 luni

Cel mai profitabil plasament financiar in ultimele 12 luni a fost investitia in actiunile cele mai lichide de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu un randament mediu de 40,61 la suta, potrivit datelor furnizate de societatea de brokeraj Intercapital Invest.
Investitia in obligatiuni corporative ar fi adus in perioada analizata un randament anual de 15 la suta, obligatiunile municipale - 14 la suta, iar depozitele bancare pe 12 luni - 10 la suta. In prezent, dobanda medie la depozitele in lei pe 12 luni este de 8,8 la suta, iar la cele in euro de 3,15 la suta.
Investitiile in fondurile mutuale au avut in perioada analizata un randament mediu de 8,19 la suta. Cei care si-au transformat leii in dolari, in urma cu un an de zile, au inregistrat o pierdere de 3,81 la suta, iar cei care si-au pastrat economiile in euro au inregistrat o depreciere de 0,18 la suta.
Cei care au plasat bani pe piata RASDAQ au inregistrat in ultimele 12 luni un randament mediu de 22,24 la suta, masurat de evolutia indicelui compozit RASDAQ.
Rata inflatiei in ultimele 12 luni a fost de 6,21 la suta.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro