Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

18 Jun Top Stiri

Grant Shopping Center - o galerie comerciala de doua milioane euro

O noua galerie comerciala Grant Shopping Center va fi deschisa in luna februarie in cartierul Crangasi, investitia urmand sa se ridice la circa doua milioane euro.
"Grant Shopping Center va aduce zonei Crangasi-Giulesti-Regie multiple solutii de �entertainment� si cumparaturi. Investitie integral romaneasca, Grant Shopping Center a necesitat aproximativ doua milioane de euro. Proprietarii acestui centru au o bogata experienta pe piata de retail, ceea ce i-a ajutat sa identifice o zona care necesita dezvoltarea unui astfel de proiect. Grant Shopping Center ocupa o suprafata de teren de 5.500 mp, avand o suprafata construita de 5.316 mp si una utila de circa 4.987 mp", a declarat pentru Rompres Costel Alecu, director Regatta.
Galeria este structurata pe parter si etaj, alegerea amplasamentulului pentru Grant Shopping Center fiind determinata si de infrastructura de transport a zonei.
"Spre exemplu, aici se ajunge repede cu mijloace de transport in comun: tramvaiul usor, autobuze, metrou. De asemenea, beneficiaza de o locatie foarte buna, chiar in apropierea pietei agroalimentare. In zona nu exista un centru comercial integrat in care sa fie totul in acelasi loc. Grant Shopping Center ofera o gama de produse foarte variata, de la GSM, imbracaminte, bijuterii, cafenea si supermarket. Publicul tinta este de circa 250.000 persoane", a adaugat Alecu.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro