Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

20 Jun Top Stiri

International Railway Systems SA a achizitionat divizia europeana a companiei Trinity

International Railway Systems SA a anuntat duminica finalizarea achizitiei diviziei europene de vagoane a companiei Trinity Industries, Inc.(inclusiv ASTRA Arad) pentru suma de 30 milioane dolari plus capitalul de lucru, asa cum este mentionat in Acordul de Vanzare, IRS preluand si contracte de leasing ce ating o valoare totala de 6 milioane dolari.
Infiintata in 2002, International Railway Systems este unul dintre cei mai mari producatori de vagoane de marfa din Europa, 95 la suta din productia companiei fiind vanduta pe piata Europei de vest. Cifra de afaceri totala a IRS si a recentelor sale achizitii va depasi 300 milioane euro in 2006, in timp ce capacitatea totala de productie va ajunge la 6.000 de unitati pe an. Compania International Railway Systems, inregistrata in Luxemburg, avea cinci centre principale de operare la momentul achizitiei anuntate.
Trinity Industries, Inc., cu sediul in Dallas, Texas, este una din cele mai importante companii industriale din America de Nord. Trinity include companii ce activeaza in cinci domenii principale: Rail Group, Railcar Leasing and Management Services Group, Inland Barge Group, Construction Products Group si Energy Equipment Group.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro