Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

05 Aug Top Stiri

Wienerberger ofera 130 milioane euro pentru Baggeridge

Grupul austriac Wienerberger, producator de materiale de constructii, a oferit, joi, un pret de 89,2 milioane lire sterline (131,9 milioane euro) in numerar, sau 216 pence per actiune, pentru preluarea tuturor actiunilor rivalului britanic Baggeridge Brick PLC, informeaza Reuters.
Atat echipa manageriala de la Baggeridge cat si familia P. A. Ward care detine 26,5 la suta din actiunile companiei au recomandat actionarilor sa accepte oferta depusa de firma austriaca, care are nevoie de acordul adunarii generale a actionarilor pentru finalizarea tranzactiei.
Cu sediul la Sedgley, in apropiere de Birmingham, Baggeridge are 575 de angajati si detine patru facilitati de productie in regiunea Midlands si o alta in sudul Angliei unde produce caramizi si produse de fatada. In ultimul an fiscal firma britanica a realizat o cifra de faceri de 50,7 milioane lire sterline si un profit inainte de taxe de 9,2 milioane lire sterline.
Wienerberger este cel mai mare producator mondial de caramizi, avand 235 de fabrici in 24 de tari si venituri de aproximativ doua miliarde de euro. Compania a fost infiintata in 1819 si este listata la Bursa de la Viena incepand cu 1869. In Romania, filiala Wienerberger Romania opereaza in prezent fabrica de la Gura Ocnitei, unde a investit aproximativ 18 milioane euro, si echipeaza o a doua unitate in zona industriala a orasului Sibiu.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro