Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

12 Aug Top Stiri

Berisha lanseaza programul de atragere a investitiilor straine \'Albania la un euro\'

Primul ministru albanez, Sali Berisha, a anuntat, miercuri, inceperea unui program pentru atragerea investitiilor straine, denumit 'Albania la un euro', care prevede vanzarea de terenuri pentru un euro/metrul patrat, relateaza AFP.
'Albania la un euro este o initiativa care vizeaza atragerea investitorilor straini in scopul de a scoate tara din mizerie, de a se construi si de a apropia marile familii europene', a precizat Berisha la o reuniune a guvernului pe care il conduce.
'A face din Albania o tara atractiva pentru investitorii straini este o misiune foarte dificila si importanta, dar in acelasi timp posibila', a adaugat el.
Totodata, conform lui Berisha, Albania 'poate realiza acest tel numai oferind investitorilor straini preturi foarte joase si o calitate superioara in raport cu alte tari'.
Guvernul albanez a prevazut, de asemenea, facilitati de vanzare a terenurilor publice la un euro metru patrat pe langa altele de natura fiscala si economice pentru investitorii straini.
In septembrie vor fi prezentate o serie de masuri concrete pentru a dezvolta acest program.
'Nu trebuie sa ne facem iluzii, nici o alta natiune, nici o alta tara nu are atata nevoie de investitii straine precum Albania', a indicat Berisha.
Conform unui Raport al PNUD, 25,4 la suta din cei circa trei milioane de albanezi traiesc sub nivelul de saracie, cu mai putin de doi dolari pe zi.
Somajul, oficial la 14 la suta, ajunge conform unor surse independente, 50 la suta in regiunile de nord si de sud-est, cele mai sarace din tara.
Conform expertilor straini, in pofida unei cresteri economice de sase la suta in cursul lunii septembrie 2005 si a unei inflatii de circa 5 la suta, economia albaneza sufera totusi de un grav deficit comercial.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro