Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

18 Jun Top Stiri

Premiile IT&C ale Rom?niei pentru anul 2005

La sfarsitul lunii februarie 2006 va avea loc la Palatul Cotroceni ceremonia de decernare a Premiilor IT&C ale Romaniei pentru anul 2005, eveniment de traditie pentru comunitatea IT&C, aflat in acest an la editia cu numarul 5.

Organizate pentru prima data in anul 2002 la initiativa Comisiei Parlamentare pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor a Camerei Deputatilor, aceste premii reprezinta recunoasterea de catre industria autohtona a valorilor ce s-au impus in decursul anului care s-a incheiat. Decizia privind nominalizarile si castigatorii fiecarei editii apartine comunitatii IT&C romanesti, evenimentul distingandu-se in peisajul autohton prin neutralitatea sa si caracterul de masa. Reprezentantii companiilor activand in acest domeniu ii aleg pe cei mai buni dintre ei in urma unui proces de selectie elaborat, care se desfasoara anual pe o perioada de aproape o luna de zile.

Competitia este structurata in noua sectiuni: „Proiectul cu cel mai bun continut educational”, „Cel mai semnificativ client al industriei IT&C”, „Cel mai bun integrator al anului”, „Cel mai bun produs software”, „Cel mai bun serviciu de comunicatii”, „Cea mai importanta investitie a anului”, „Cel mai inovativ produs romanesc”, „Personalitatea anului”si „Premiul de excelenta pentru intreaga cariera”.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro