Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

30 May Top Stiri

Epson a lansat o noua clasa de proiectoare 3LCD pentru afaceri

Epson EMP-6100 este un nou concept in proiectoarele business. Prezinta caracteristicile proiectoarelor 3LCD cu o luminozitate superioara si un nou sistem preventiv de intretinere, se arata intr-un comunicat de presa citat de.
EMP-6100 este un proiector business avansat care combina intretinerea usoara, monitorizarea sporita a retelei, protectia la praf si o luminozitate ridicata de 3500 ANSI lumeni. "Se va adapta perfect intr-o varietate de medii de la sali de consiliu la pub-uri, cluburi sau intreprinderi. Este usor de instalat , iar rata de zoom optic de 1.6 permite chiar si intr-un spatiu restrans obtinerea unei bune proiectii", spun oficialii.
Pentru afacerile in mediu cu praf sau fum precum fabricile, pub-urile sau cluburile, Epson a incorporat un nou filtru electric. Aceasta inseamna ca proiectorul este protejat impotriva particulelor mici de praf sau fum. Filtrul asigura, de asemenea, ca aerul ce trece prin proiector este curat, pastrand o temperatura de operare scazuta.
"Pentru designul lui EMP-6100 Epson am facut cercetari de piata descoperind ceea ce clienti nostri doresc de la un proiector – incredere, intretinere usoara, protectie impotriva prafului si a fumului si bune capacitati de retelistica. EMP-6100 atinge toate aceste cerinte, asigurand o oferta atractiva pentru afacerile de orice dimensiune, proiectand imaginile de calitate premium pe care clientii nostri le asteapta de la proiectoarele Epson 3LCD", a explicat Philip Oldham, product manager senior pentru Epson Europa.
Epson este lider global in produse de imagine incluzand imprimante, proiectoare si LCD-uri. Cu o cultura inovativa si creativa, Epson este angajat in depasirea viziunii si asteptarilor clientilor din intreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, functionalitatea, caracterul compact si eficienta energetica superioare.
Epson este o retea de 98.480 angajati in 107 tari in lume si aduce contributia proprie continua la mediul general si al comunitatilor in care este localizat.

www.SMARTfinancial.ro

 

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro