Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

15 Oct Top Stiri

Operatorul de telefonie mobila Globul - pe primul loc in topul celor mai de succes companii bulgare

Operatorul de telefonie mobila Globul (Cosmo Bulgaria Mobile EAD), subsidiara Cosmote Group din Bulgaria, s-a clasat pe primul loc in 'Top 50 - Cele mai de success companii bulgare', realizat de editia locala a revistei economice BusinessWeek, informeaza un comunicat al companiei Globul.
Globul ocupa primul loc in acest top, in urma inregistrarii unui venit operational de 274,1 milioane euro si a unui profit net de 26,3 milioane euro, la sfarsitul anului 2005, precum si a investitiilor de aproximativ 563 milioane euro realizate de la infiintarea companiei.
Clasamentul BusinessWeek a fost alcatuit in urma evaluarilor facute in baza a noua criterii si anume veniturile, cresterea veniturilor, profit, cresterea profitului, numarul angajatilor, productivitatea, capitalul propriu al companiei, cresterea acestuia si randamentul capitalului propriu. Companiile care detineau o pozitie monopolista sau au raportat pierderi in 2005 au fost excluse din acest clasament.
Globul este o companie de telecomunicatii detinuta 100 la suta de catre grupul grec de telecomunicatii Cosmote Group si avea in Bulgaria, la sfarsitul lunii martie 2006, peste 2,5 milioane de clienti. Serviciile companiei sunt disponibile pentru 99,6 la suta din populatie, acoperind 97 la suta la suta din teritoriul tarii.
Top 50 BusinessWeek este realizat de compania de evaluare Standard&Poors cu scopul de a desemna cele mai dinamice si de success companii.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro