Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

15 Oct Top Stiri

IBM - numarul unu mondial pe piata software-ului de portal pentru intreprinderi

Compania IBM a fost clasata pe primul loc pe piata software-ului de portal pentru intreprinderi, potrivit unui studiu al International Data Corporation (IDC).
IDC a clasat IBM Websphere Portal ca software-ul de portal numarul unu din piata, pe baza veniturilor realizate din vanzarile de licente software si servicii de mentenanta.
Conform IDC, IBM a fost liderul pietei mondiale de software pentru portaluri pentru cel de-al patrulea an consecutiv, realizand o crestere procentuala de doua cifre in 2005 fata de 2004.
Analiza de piata a IDC a apreciat angajamentul IBM fata de arhitecturile orientate pe servicii (SOA) si tehnologiile colaborative, precum si portofoliul companiei care depaseste 1.500 de conectori pentru sistemele back-end de intreprindere. A fost remarcata, de asemenea, si disponibilitatea unor solutii de a asigura procese specifice pentru industrii diferite.
Portofoliul IBM WebSphere Portal foloseste arhitectura IBM SOA pentru a furniza aplicatii compozite, bazate pe roluri, pentru a imbunatati colaborarea si livrarea informatiilor, compania oferind software pentru portal-uri care acopera o gama vasta de hardware, de la echipamente mobile pana la mainframe-uri. 'Portalurile reprezinta din ce in ce mai mult punctele de acces ale angajatilor, prin care acestia acceseaza si partajeaza informatiile atat in interiorul companiei, cat si cu alte firme sau persoane, indiferent de locul in care este stocata informatia', a declarat Ken Bisconti, vicepresedinte Workplace Portal and Collaboration Products la IBM.

 

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro