Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

15 Oct Top Stiri

FinZoom Financial Services a lansat in Romania un portal financiar de comparare a ofertelor de credite din piata

FinZoom Financial Services, membra a Finzoom Financial Guide Network, a lansat un portal financiar - www.finzoom.ro - care compara gratuit si in detaliu toate ofertele de credite de pe piata, informeaza un comunicat al companiei.
Noul site web compara gratuit si in detaliu toate ofertele de credite de pe piata, 214 credite de consum/credite de nevoi personale, 171 credite imobiliare si ipotecare, 76 produse de credit si leasing auto.
Potrivit FinZoom Financial Services, toate informatiile sunt usor de gasit in site si sunt actualizate zilnic.
Avantajul Finzoom consta in calculul dinamic, personalizat al DAE (Dobanda Anuala Efectiva) care reprezinta costul complet al creditului si principalul criteriu obiectiv de comparare. Aplicatia software foarte flexibila dezvoltata de Finzoom face legatura intre cerintele individuale ale fiecarui consumator (tipul creditului, suma dorita si durata imprumutului) si caracteristicile unice ale fiecarei oferte bancare, rezultand astfel o Dobanda Anuala Efectiva identica celei calculate la banca.
Finzoom.ro este primul portal financiar romanesc care afiseaza graficul de rambursare detaliat pentru fiecare credit, care include rata lunara (principal si dobanda), toate comisioanele platite (la acordare, lunar sau anual) si suma totala de rambursat pana la sfarsitul perioadei.
Site-ul ofera de asemenea informatii detaliate pentru fiecare oferta de credit, calculator DAE dinamic, pentru credit si leasing, aplicatii online catre bancile partenere, articole financiare si un glosar de termeni relevanti.
'Pe piata produselor financiare, noi introducem un concept superior de comparare online, in ceea ce priveste continutul si exactitatea informatiilor', a declarat Irina Chitu, directorul Finzoom . 'Speram ca toti cei care sunt in cautarea unui credit, a unei informatii sau a unui sfat sa intre mai intai pe www.finzoom.ro pentru a compara toate ofertele disponibile si a alege cu incredere produsul cel mai bun pentru propriile necesitati', a spus Chitu.
FinZoom Financial Guide Network (www.finzoom.com) administreaza portaluri financiare de succes in (www.moitepari.bg si www.creditland.bg) si se va lansa in curand in Turcia (www.finzoom.com.tr).
In urmatoarele luni, FinZoom.ro va compara noi categorii de produse precum carduri, depozite, fonduri de investitii, credite pentru IMM-uri, asigurari.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro