Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

23 Sep Top Stiri

Proprietarii care refuza consolidarea locuintelor pot fi evacuati fortat pe durata lucrarilor

Ministerul Justitiei va prezenta în cel mult trei saptamâni punctul de vedere al institutiei cu privire la propunerea Ministerului Transporturilor (MTCT) de a evacua proprietarii locuintelor din cladirile cu risc seismic ridicat care refuza consolidarea imobilelor, a declarat, ieri, ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, citat de Mediafax. „Propunerea noastra prevede ca în cazul în care locatarii refuza executia lucrarilor de consolidare, chiar daca au fost sanctionati în mai multe rânduri, sa fie evacuati fortat, pâna la finalizarea consolidarii“, a spus Borbely. Potrivit legii, lucrarile de consolidare a unei cladiri cu risc seismic ridicat nu pot începe decât cu acordul tuturor proprietarilor.
La începutul lunii august, Borbely a anuntat ca a ajuns la un acord de principiu cu Ministerul Justitiei pentru modificarea legislatiei, astfel încât refuzul proprietarilor privind consolidarea sa fie considerat infractiune.
În Capitala, circa 120 de cladiri trebuie sa fie consolidate. Printr-un program derulat de autoritati, noua cladiri au fost deja finalizate, 12 sunt în lucru si 55 se afla pe lista MTCT.
www.gardianul.ro

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro