Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

21 Jul Top Stiri

Rom?nia a participat la Congresul Uniunii Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Serbia

Romania a participat recent la Congresul Uniunii Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Serbia, la invitatia Uniunii Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Partidul Popular European/SME Union/, se arata intr-un comunicat al Organizatiei Oamenilor de Afaceri din Partidul Democrat remis Rompres.
La manifestare au participat delegatii nationale din Franta, Germania, Austria, Italia, Slovenia si Romania, membrii Guvernului din Serbia si ambasadori acreditati la Belgrad.
?ara noastra a fost reprezentata de vicepresedintele Organizatiei Oamenilor de Afaceri din Partidul Democrat, Mihai Frangulea.
Peter Jungen, copresedinte al S.M.E. Union din Partidul Popular European, si-a exprimat bucuria pentru participarea delegatiei romane si a subliniat ca primirea Organizatiei Oamenilor de Afaceri din P.D. in S.M.E. Union este un succes si o garantie pentru o viitoare colaborare in vederea consolidarii mediului de afaceri din Romania, pentru construirea unui climat investitional corect si productiv intr-o Europa moderna, se arata in comunicat.
Presedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens a reiterat sprijinul partidului sau pentru Romania, in procesul de aderare la Uniunea Europeana.
Cu acest prilej, Patrik Voller, secretar general al S.M.E. Union a discutat cu Mihai Frangulea despre principalele directii de colaborare pentru anul 2006, urmand ca in ianuarie 2006 sa fie definitivat calendarul evenimentelor ce se vor desfasura in Romania.
"Dorim sa avem o colaborare eficenta, principalele directii fiind informarea IMM-urilor despre procesul de integrare din noile tari membre/Ungaria, Polonia/ si o pregatire practica a intreprinzatorilor romani pentru a face fata momentului aderarii. Intreprinzatorii trebuie sa fie constienti ca vor trece de pragul integrarii doar cei care se vor pregati conform normelor din UE", a declarat pentru Rompres Mihai Frangulea.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro