Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

24 Jun Top Stiri

Prima de 30 la suta pentru renovarea sau achizitionarea de locuinte intra din nou in vigoare

Parlamentul Romaniei a reintrodus, prin modificarea Ordonantei de Urgenta 86/2005, prima de stat de 30 la suta din suma economisita in 2005, in baza contractelor de economisire - creditare incheiate pana la sfarsitul acestui an, in scopul constructiei, achizitionarii sau renovarii/modernizarii de locuinte, precum si al cumpararii de terenuri de folosinta in domeniul locativ, informeaza un comunicat al HVB Banca pentru Locuinte.
"Incheind chiar si acum, la sfarsitul anului 2005 un contract de economisire - creditare, orice cetatean roman va putea solicita prima de stat in integralitate, prima ce poate ajunge la peste 900 RON, reprezentand un castig de 30 la suta - cel mai mare randament oferit in sistemul bancar romanesc", a declarat presedintele HVB Banca pentru Locuinte SA, Petre Tulin.
Incheind un contract de economisire-creditare pentru fiecare membru al familiei, suma obtinuta de la banca pentru achizitionarea sau constructia unei locuinte va putea creste semnificativ, inclusiv prin multiplicarea primelor oferite de stat, precizeaza comunicatul HVB Bank.
Consilierii HVB Banca pentru Locuinte SA ofera consultanta prin unitatile HVB Bank Romania, Banca ?iriac, Creditcoop, cat si prin punctele de vanzare deschise in principalele centre comerciale din Bucuresti si din tara. Oferta bancii cuprinde o etapa de economisire, de minim 18 luni, cu o dobanda de trei la suta si o a doua etapa, in care clientul are posibilitatea de a obtine un credit de pana la 150 la suta in conditii mai putin restrictive, cu o dobanda de sase la suta pe an.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro