Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

12 Aug Top Stiri

OTP a prelungit pana la 31 august oferta promotionala pentru creditul ipotecar

OTP Bank Romania a hotarat sa prelungeasca campania promotionala dedicata promovarii creditului ipotecar, pana la 31 august 2006.
Creditul ipotecar de la OTP Bank Romania are in continuare o dobanda de doar 4,99 la suta, in primii 2 ani, pentru imprumuturile acordate in franci elvetieni. Acest credit se poate rambursa intr-o perioada de maxim 30 de ani, informeza banca.
In plus, prin intermediul acestui credit se poate refinanta vechiul credit ipotecar, astfel incat rata lunara pe care clientul o are de platit se va micsora. OTP finanteaza si comisioanele de rambursare in avans percepute de banca de la care se refinanteaza creditul.
In aceeasi perioada, pe langa refinantarea vechiului credit, se poate obtine un nou credit de nevoi personale, de pana la 75.000 euro, folosind acelasi imobil ca si garantie. Banca nu percepe comision anual de administrare a creditului.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro